Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Karlovarskou multifunkční halu doplní pětadvacetimetrový bazén

Ikona

5. května 2009 - KARLOVY VARY | Největší současnou investici Karlových Varů - multifunkční halu pro hokej i filmový festival rozšíří plavecký bazén. Náměstek primátora Petr Keřka (ODS) řekl v úterý, že bazén přijde na 200 milionů korun. "Nemám obavy, že jsme si přibrali k hale další velké sousto.

Ecclestone nedovolí Mosleymu zničit Ferrari

Ikona

5. května 2009 - LONDÝN | Majitel marketingových práv na F1 Bernie Ecclestone prohlásil, že nedovolí prezidentovi Mezinárodní automobilové federace (FIA) Maxi Mosleymu, aby zničil stáj Ferrrari. Zprávu přinesl v pondělí server magazínu Autosport. Bernie Ecclestone hodlá chránit pozici stáje Ferrari, která se dostala do sporu s prezidentem FIA Maxem Mosleym ohledně zavedení rozpočtového stropu.

Jsem pořád nejlepší, nehledě na žebříček, říká Serena Williamsová

Ikona

4. května 2009 - ŘÍM | Americká tenistka Serena Williamsová se stále považuje za nejlepší světovou hráčku, přestože byla z čela žebříčku sesazena Ruskou Dinarou Safinovou. Informaci v pondělí přinesla agentura Reuters. „Všichni víme, kdo je opravdovou světovou jedničkou,“ řekla Serena Williamsová novinářům v pondělí v Římě na tiskové konferenci. „Upřímně, nejlepší na světě jsem já,“ přidala sebevědomě.

Legendární hokejista Suchý bude uveden do Síně slávy IIHF

Ikona

4. května 2009 - BERN | Legendární český hokejový obránce Jan Suchý bude v úterý večer uveden do Síně slavy Mezinárodní hokejové federace. Suchý je v pořadí již šestnáctým českým hokejistou, kterému se této pocty dostane. Hokejová Síň slávy se fyzicky nachází v Torontu, o své nové členy se obvykle rozrůstá při mistrovstvích světa v ledním hokeji.

Nová Sportovní hala v Teplicích hostila mezinárodní turnaj v judo

Ikona

3. května 2009 - TEPLICE | "Ve dnech 25. a 26. dubna 2009 uskutečnil v nové Sportovní hale v Teplicích Na Stínadlech Sportovní klub PRO SPORT Teplice, ve spolupráci s Českým svazem judo a Evropskou judistickou unií, mezinárodní turnaj v judo zařazený do kategorie nominačních turnajů EJU TOP Cadets U-17. Turnaj proběhl pod záštitou předsedy ČSSD a poslance za Ústecký kraj Jiřího Paroubka.
Turnaje se zúčastnilo 550 účastníků z 22 zemí Evropy a Asie.

Jablonecký cyklobus vyžili první letošní pasažéři

Ikona

1. května 2009 - JABLONEC NAD NISOU | Na první letošní jízdy vyjel v pátek ráno z Jablonce nad Nisou a Liberce speciální cyklobus jabloneckého ČSAD. Dopravní ředitel ČSAD Luboš Wejnar řekl, že cyklobus zamířil do nejfrekventovanějších cílových stanic v Bedřichově, v Turnově a na ještědské Výpřeži. „Autobusy pro cyklisty budou v provozu o sobotách, nedělí a svátcích až do konce září.

Ještědský areál zahájí od prvního máje letní sezonu s novinkami

Ikona

30. dubna 2009 - LIBEREC | Letní provoz zahájí od 1. května sportovní areál Ještěd u Liberce. Ředitel areálu Vít Pražák ve čtvrtek uvedl , že spustí sedačkovou lanovou dráhu Skalka, která pojede do letních prázdnin o víkendech a svátcích v půlhodinových intervalech vždy od 9.00 do 17.30. „V době letních prázdnin pojede lanovka na Skalku každý den, od září opět jen o víkendech a svátcích, jindy pro skupiny podle předchozí dohody.

207 nových vyzyvatelů na 25. ročníku evropského Shell Eco - maratonu

Ikona

29. dubna 2009 - PRAHA | Do zahájení výročního dvacátého pátého Shell Eco-maratonu Europe zbývá jen devět dní a všichni studenti dokončují poslední úpravy na svých vozech ještě před cestou do německého Lausitzu. Zde se mezi 7. a 9. květnem utká 207 týmů z Evropy, severní Afriky, Středního východu a Asie o to, čí vozidlo urazí na dané množství paliva největší vzdálenost při nejnižší produkci emisí.

GP Španělska F1 by se kvůli prasečí chřipce mohla jet před prázdnými tribunami

Ikona

29. dubna 2009 - BARCELONA | Šířící se nákaza prasečí chřipkou by mohla ovlivnit i F1, následující Velké ceně Španělska v Barceloně hrozí, že se pojede před prázdnými tribunami. Zprávu přinesl ve středu server f1-live. Oblast Katalánska, kde leží okruh v Barceloně, vykazuje nejvyšší počet nakažených z celého evropského kontinentu.

V Brně budou pochodovat fotbaloví fanoušci na protest proti odkládání výstavby stadionu

Ikona

28. dubna 2009 - BRNO | Předehru nedělního prvoligového duelu mezi fotbalisty Brna a Slavie Praha obstará pochod fanoušků ke stadionu Za Lužánkami, kteří tak chtějí vyjádřit svůj nesouhlas s odkládáním začátku výstavby nového stánku. V úterý o tom informovaly oficiální internetové stránky moravského klubu. Pochod pořádá občanské sdružení Zbrojováci, které už podobnou akci zorganizovalo v listopadu roku 2007.

Liberečtí Bílí Tygři odstartovali letní přípravu

Ikona

27. dubna 2009 - LIBEREC | Po prvním záběhovém týdnu začali liberečtí Bílí Tygři v pondělí pod vedením nového trenéra Jiřího Kalouse ostrou fázi letní přípravy. Nový kouč Severočechů zahájil úvodní odpolední trénink se čtrnácti hráči. Další hokejisté zatím ještě procházejí lékařskou kontrolou a k mužstvu se připojí během několika dní, stejně jako gólmanská jednička Fin Tero Leinonen.

Strana výpisu

... 242