Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

V Liberci chystají v sobotu velkou slávu, vedení Slovanu proto láká fanoušky

Ikona

22. května 2009 - LIBEREC | Fotbalisté Slovanu Liberec se naposledy v tomto ligovém ročníku představí svým fanouškům na domácím hřišti, když v sobotu od 15 hodin nastoupí proti Českým Budějovicím. Vedení severočeského klubu připravilo na rozlučkový domácí zápas se sezonou pro věrné fanoušky řadu lákadel.

Tři týmy F1 podporují rozpočtový strop

Ikona

22. května 2009 - MONAKO | Šéfové tří týmů F1 potvrdili, že vítají zavedení rozpočtového stropu ve výši 40 milionů liber do pravidel mistrovství světa 2010. Zprávu přinesl server f1-live. Stáje Williams, Force India a dokonce i BMW Sauber ústy svého vedení prohlásily, že je rozpočtový limit pro ně přijatelný. Tentýž limit rozhodně odmítají stáje Ferrari, Renault, Toyota, Red Bull a Toro Rosso.

Týmy F1 se v Monaku sejdou na Briatoreho jachtě

Ikona

21. května 2009 - MONAKO | Luxusní jachta Flavia Briatoreho zakotvená v monackém přístavu bude v pátek hostit zásadní schůzku týmů F1. Zprávu přinesl ve čtvrtek server f1-live. Ve dvě odpoledne se třípodlažní jachta šéfa stáje Renault zvaná Modrá síla stane dějištěm setkání, na němž Asociace týmů F1 (FOTA) chce probrat strategii pro jednání s prezidentem Mezinárodní automobilové federace (FIA) Maxem Mosleym.

Lídr šampionátu F1 Button: Stal se ze mě nudný trouba

Ikona

21. května 2009 - MONTE CARLO | Lídr průběžného pořadí mistrovství světa F1 Jenson Button žertuje, že jeho čtyři vítězství v dosavadním průběhu letošního šampionátu z něj udělala nudného troubu. Zprávu přinesl ve čtvrtek server planet-f1. "Stal se ze mě pěkně nudný trouba.

Brazilská hvězda plážového volejbalu Franco trénuje v Praze

Ikona

20. května 2009 - PRAHA | Brazilský plážový volejbalista Franco přicestoval se svým spoluhráčem Pittou do Prahy na krátký tréninkový kemp, přičemž si svůj pobyt v České republice prodlouží až do víkendu, kdy se představí v Opavě na mistrovství republiky. Ve středu si zatrénoval s českými hráči, pro které to byla velká čest.

Světový pohár ve sportovní střelbě - úterní výsledky: Sychra začal ve skeetu nadějně

Ikona

19. května 2009 - MNICHOV | Český střelec Jan Sychra vstoupil v úterý úspěšně do kvalifikace skeetu na Světovém poháru v Mnichově, po prvních dvou sériích kvalifikace mu patří druhá pozice poté, co dokázal sestřelit společně s Italem Luchinim všech padesát terčů. Informaci přinesly oficiální stránky soutěže. Kvalifikace mužského skeetu pokračuje ve středu od 9.30 hodin. Finále je na programu od 17.00.

Fotbalisté Slavie obhájili po vítězství 3:1 na Žižkově mistrovský titul

Ikona

18. května 2009 - PRAHA | Fotbalisté Slavie v pondělí zvítězili v dohrávaném utkání 28. kola I. ligy na Žižkově nad domácí Viktorií 3:1 a definitivně si tím zajistili dvě kola před koncem mistrovský titul. Obhájili primát z ročníku 2007-08, mají před Spartou osmibodový náskok a už nemohou být předstiženi.

Kratochvíl obhájil zlatou medaili na ME v silovém trojboji

Ikona

18. května 2009 - BARDEJOV/TRUTNOV | Jaromír Kratochvíl z trutnovského FM Servis Powerteamu obhájil v těchto dnech své prvenství na mistrovství Evropy v powerliftingu (silovém trojboji) ve slovenském Bardejově. Další člen trutnovského týmu Petr Mrkvica zvítězil jako nováček v prvním závod série Strongman Fest v Čáslavi na Kutnohorsku.

Potvrzeno: Finále Poháru ČMFS se bude hrát v Praze na Strahově

Ikona

18. května 2009 - PRAHA | Finále Poháru Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS), kde proti sobě 27. května nastoupí Teplice a 1.FC Slovácko, se bude hrát skutečně v Praze na Strahově. Informaci v pondělí oznámil Václav Tichý, ředitel oddělení komunikace, vnitřních a vnějších vztahů ČMFS.

Bolt v Manchesteru zlomil světový rekord

Ikona

17. května 2009 - MANCHESTER | Jamajský sprinter Usain Bolt potvrdil, že je po nedávné autonehodě ve formě, v ulicích Manchesteru zaběhl nejlepší světový čas na neobvyklé trati 150 metrů, když vyhrál za 14,35 sekundy. Informaci v neděli přinesl server EME News.

Manchester United slaví titul v anglické fotbalové lize

Ikona

17. května 2009 - MANCHESTER | Fotbalisté Manchesteru United remizovali v sobotním utkání 37. kola první anglické ligy s Arsenalem 0:0 a díky získanému bodu mohou už předčasně slavit mistrovský titul. Manchester United hrál v sobotu s Arsenalem bez branek a získaný bod mu stačil k zisku mistrovského titulu. Na čele tabulky mají United 87 bodů a už nemůžou být předstiženi.

Strana výpisu

... 239 ...