Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Americký plavec Aaron Peirsol překonal světový rekord na znakařské dvoustovce

Ikona

12. července 2009 - INDIANOPOLIS | Americký plavec Aaron Peirsol vytvořil v noci na neděli na americkém plaveckém šampionátu v Indianopolis světový rekord v disciplíně 200 metrů znak, když dosáhl času 1:53,08, čímž vymazal z tabulek svého krajana Ryana Lochteho, jenž zářil na olympiádě v Pekingu 2008. Informuje o tom agentura SITA.

Fotbalovou reprezentaci povede Ivan Hašek

Ikona

7. července 2009 - PRAHA | Novým trenérem české fotbalové reprezentace se v úterý stal Ivan Hašek, který byl na konci června zvolen také předsedou Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS). Rozhodl o tom Výkonný výbor ČMFS. Hašek oznámil své zvolení do funkce kouče národního týmu po úterním zasedání Výkonného výboru. Jeho asistenty budou Michal Bílek, Luděk Klusáček a Jan Stejskal, který bude trenérem brankařů.

Motocyklista Stoner trpí chronickou únavou, čeká ho vyšetření

Ikona

7. července 2009 - NEW YORK | Australský motocyklista Casey Stoner se ve Spojených státech amerických podrobí vyšetření, které má odhalit příčiny jeho chronické únavy. V úterý o tom informovaly oficiální stránky světového šampionátu silničních motocyklů.

Letošní ročník Amater Tenis Open je poznamenán neúčastí osobností ze showbyznysu

Ikona

5. července 2009 - LITVÍNOV | V Litvínově začal již 24. ročník populárního turnaje osobností Amater Tenis Open. Jak agenturu Mediafax informoval jeho ředitel Bohumil Drexler, letošní sportovně – společenské zápolení je poprvé ve své historii chudší o osobnosti z oblasti showbyznysu.

Tour de France: Nejslavnější cyklistický závod startuje v sobotu

Ikona

4. července 2009 - MONAKO | Se sedminásobným vítězem, Američanem Lancem Armstrongem odstartuje v sobotu 96. ročník nejslavnějšího cyklistického závodu Tour de France. Jezdce čeká v Monaku časovka jednotlivců na 15 kilometrů. Armstrong vyhrál Tour sedmkrát v řadě v letech 1999 až 2005 a jeho návrat vzbuzuje velké očekávání.

Trenér Karel Jarolím českou fotbalovou reprezentaci nyní nepovede

Ikona

2. července 2009 - PRAHA | Trenér Slavie Praha Karel Jarolím nebude nyní trénovat českou fotbalovou reprezentaci. Ve čtvrtek o tom informoval Václav Tichý, ředitel Oddělení komunikace, vnitřních a vnějších vztahů na Českomoravském fotbalovém svazu.

Mistři evropy se sejdou v Ústí

Ikona

2. července 2009 - ÚSTÍ NAD LABEM | Do Ústí nad Labem se 12. července 2009 na Ústecký psí festival sjede téměř kompletní špička Evropy v dogfrisbee. Ústecký psí festival se bude konat na fotbalovém stadionu na Klíši. Dogfrisbee, sport populární od 70.let v USA si získává rychle popularitu po celé Evropě.

Kariéra tenisty Nadala je podle odborníků ohrožena

Ikona

28. června 2009 - LONDÝN | Zranění, které donutilo tenistu Rafaela Nadala vzdát se obhajoby titulu na letošním Wimbledonu, může podle odborníků přimět třiadvacetiletého Španěla k předčasnému ukončení kariéry. V neděli o tom informoval server britského listu The Guardian.

Italský motocyklista Rossi vybojoval v Assenu sté vítězství v kariéře

Ikona

27. června 2009 - ASSEN | Italský motocyklista Valentino Rossi v sobotu vyhrál na okruhu v Assenu Velkou cenu Nizozemska v nejsilnější kategorii MotoGP a mohl se tak radovat ze stého vítězství v závodě mistrovství světa. Lepší je jen Giacomo Agostini, který během své kariéry vybojoval 122 prvenství.

Německá plavkyně Steffenová znovu překonala světový rekord na 100 metrů volně

Ikona

27. června 2009 - BERLÍN | Dvojnásobná olympijská vítězka v plavání Britta Steffenová z Německa podruhé v tomto týdnu překonala světový rekord na 100 metrů volným způsobem, když na domácím šampionátu v Berlíně dosáhla času 52,56 vteřiny. V sobotu o tom informovala agentura Reuters.

Ivan Hašek: Dosáhl jsem víc, než jsem čekal, usmívejte se také

Ikona

27. června 2009 - PRAHA | Nově zvolený předseda Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS) Ivan Hašek byl v sobotu večer v Národním domě v Praze na Smíchově sám příjemně překvapen výsledky volební valné hromady. Ve výkonném výboru budou mít jasnou převahu lidé z jeho týmu.

Strana výpisu

... 235 ...