Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Nový ročník fotbalové ligy otevře v pátek souboj Teplic se Spartou

Ikona

23. července 2009 - PRAHA | Nový ročník první fotbalové ligy odstartuje v pátek v Teplicích, kde se od 19 hodin předvede pražská Sparta. Teplický trenér Jiří Plíšek vyhlásil ambice týmu pro prestižní duel na klubovém webu, sparťanský kouč Jozef Chovanec nám je poskytl prostřednictvím tiskové zprávy.

Stadion Sparty ponese název Generali Arena a ztratil ploty

Ikona

22. července 2009 - PRAHA | Fotbalová Sparta vstoupí do nového ligového ročníku 2009-10 s novým významným partnerem, jímž se stala pojišťovna Generali a stadion na Letné nyní ponese název Generali Arena. O této změně informovali na předsezónní středeční tiskové konferenci v Praze představitelé Sparty a Generali.

Obrazem: Na severu dnes padl nový rekord na kilometr s pevným startem

Doprovodný obrázek

20. července 2009 - POSTOLOPRTY | V pondělí se v zatím neotevřené části rychlostní silnice R7 z Loun do Chomutova u Postoloprt uskutečnil závod na jeden kilometr s pevným startem. Časovka byla pokusem o zlomení českého rekordu, který zatím činil 295 kilometrů v hodině.

Tenistka Benešová pronikla do elitní třicítky

Ikona

20. července 2009 - PRAHA | Třicátou hráčkou světa je po uplynulém týdnu česká tenistka Iveta Benešová. Aktuální podobu žebříčku WTA přinesly v pondělí oficiální stránky ženského tenisu. Benešová pronikla do elitní třicítky zásluhou semifinálové účasti na turnaji Prague Open, na kontě má nyní 1666 bodů a od maxima, kterého dosáhla v dubnu letošního roku, ji dělí pět míst.

Pohár ČMFS ponese název Ondrášovka Cup

Ikona

20. července 2009 - PRAHA | Pohár ČMFS, druhá nejvýznamnější fotbalová soutěž v České republice, se bude v příštích dvou sezonách jmenovat Ondrášovka Cup. V pondělí o tom informovaly webové stránky Českomoravského fotbalového svazu.

Golfista Tiger Woods neprošel na turnaji British Open cutem

Ikona

17. července 2009 - TURNBERRY (SKOTSKO) (MEDIAFAX) - Velká senzace se zrodila na golfovém turnaji British Open, světová jednička Američan Tiger Woods neprošla cutem a neprobojovala se tak do druhé části soutěže. Informaci přinesla v pátek agentura Reuters.

Obrazem: V Lounech se o víkendu jel mezinárodní závod vozíčkářů

Doprovodný obrázek

14. července 2009 - LOUNY | O uplynulém víkendu se v Lounech uskutečnil závod vozíčkářů - Evropský pohár European Handbike Circuit .Počet závodníků a závodnic z celého světa přesáhl stodvacet startujících. V sobotu se jela časovka jednotlivců na pátnáct km a v neděli časovka družstev.

Pilot F1 Barrichello: Náš tým předvedl skvělou ukázku, jak prohrát závod

Ikona

12. července 2009 - NÜRBURGRING | Brazilský pilot F1 Rubens Barrichello emotivně obvinil svůj tým Brawn GP z toho, že kvůli němu prohrál Velkou cenu Německa. Zprávu přinesla v neděli agentura Reuters. Sedmatřicetiletý Barrichello, pilot s historicky nejvyšším počtem odjetých závodů v F1, po závodě doslova vybuchl a prohlásil, že jeho tým předvedl "skvělou ukázku, jak prohrát závod".

Americký plavec Aaron Peirsol překonal světový rekord na znakařské dvoustovce

Ikona

12. července 2009 - INDIANOPOLIS | Americký plavec Aaron Peirsol vytvořil v noci na neděli na americkém plaveckém šampionátu v Indianopolis světový rekord v disciplíně 200 metrů znak, když dosáhl času 1:53,08, čímž vymazal z tabulek svého krajana Ryana Lochteho, jenž zářil na olympiádě v Pekingu 2008. Informuje o tom agentura SITA.

Fotbalovou reprezentaci povede Ivan Hašek

Ikona

7. července 2009 - PRAHA | Novým trenérem české fotbalové reprezentace se v úterý stal Ivan Hašek, který byl na konci června zvolen také předsedou Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS). Rozhodl o tom Výkonný výbor ČMFS. Hašek oznámil své zvolení do funkce kouče národního týmu po úterním zasedání Výkonného výboru. Jeho asistenty budou Michal Bílek, Luděk Klusáček a Jan Stejskal, který bude trenérem brankařů.

Motocyklista Stoner trpí chronickou únavou, čeká ho vyšetření

Ikona

7. července 2009 - NEW YORK | Australský motocyklista Casey Stoner se ve Spojených státech amerických podrobí vyšetření, které má odhalit příčiny jeho chronické únavy. V úterý o tom informovaly oficiální stránky světového šampionátu silničních motocyklů.

Strana výpisu

... 233 ...