Fotbalovou reprezentaci povede Ivan Hašek - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Fotbalovou reprezentaci povede Ivan Hašek

Ikona

7. července 2009, 19.20 | PRAHA | Novým trenérem české fotbalové reprezentace se v úterý stal Ivan Hašek, který byl na konci června zvolen také předsedou Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS). Rozhodl o tom Výkonný výbor ČMFS. Hašek oznámil své zvolení do funkce kouče národního týmu po úterním zasedání Výkonného výboru. Jeho asistenty budou Michal Bílek, Luděk Klusáček a Jan Stejskal, který bude trenérem brankařů.

 

Jeho asistenty budou Michal Bílek, Luděk Klusáček a Jan Stejskal, který bude trenérem brankařů. V roli poradce bude u reprezentace působit i bývalý kouč českého výběru Karel Brückner.

"Je to mimořádné řešení, není to standardní postup. Beru na sebe veškerou odpovědnost. Situace s postupem na mistrovství světa je na hraně a cíl je těžký, ale ještě není nic ztraceno. Pokusím se uspokojit všechny fanoušky," uvedl Hašek na úterní tiskové konferenci na pražském Strahově.

"Už jsem mluvil s některými hráči a myslím, že nálada je vítězná. Chci mužstvu vrátit pocit sounáležitosti, všichni hráči by měli být hrdí, že nosí reprezentační dres. Teď je nejdůležitější, abychom se dobře připravili na Belgii a další kvalifikační zápasy," dodal Hašek.

Tématické zařazení:

 » Sport