Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

V předvolební televizní diskusi se Hašek, Vinš, Hrdlička a Kučera shodli jen v lásce k fotbalu

Ikona

25. června 2009 - PRAHA | Dva dny před volební valnou hromadou Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS) uspořádala ve čtvrtek večer Česká televize na kanále ČT 4 debatu dvou kandidátů na post předsedy ČMFS, Ivana Haška a Luďka Vinše, se dvěma členy stávajícího výkonného výboru Františkem Hrdličkou a Daliborem Kučerou.

MS LIBEREC: Náklady na organizaci šampionátu byly o 30 milionů vyšší, dluh je 116 milionů

Ikona

25. června 2009 - LIBEREC | Výdaje na organizaci lyžařského šampionátu v Liberci byly skoro o 30 milionů korun vyšší, než pořadatelé předpokládali. Vyplývá to ze zprávy, kterou organizační výbor MS předložil libereckým zastupitelům na čtvrtečním zasedání. Příjmy jsou naopak podle prezidentky organizačního výboru MS LIberec 2009 Kateřiny Neumannové zatím nižší o 86 milionů korun a celkový dluh tak přesahuje 116 milionů korun.

Obrazem: Utkání fotbalových hvězd v zápase na šíři hřiště

Doprovodný obrázek

22. června 2009 - CHUDĚROV (ÚSTÍ NAD LABEM) | V Chuděrově na Ústecku uspořádal v sobotu tamní rodák, dnes slavný fotbalista Jiří Jarošík, utkání hvězd. Proti Chuderovským tak mimo jiné nastoupili hráči zvučných jmen jako Brabec, Jun, Doležal, Baranek, Budka a další. Zajímavý zápas, který se kvůli atraktivitě odehrál na šíři hřiště, přilákal desítky diváků.

Vítěz britské GP F1 Vettel: O tomhle triumfu jsem snil

Ikona

21. června 2009 - SILVERSTONE (VELKÁ BRITÁNIE) | Piloti stáje Red Bull Sebastian Vettel a Mark Webber, kteří obsadili první dvě místa ve Velké ceně Velké Británie F1, ocenili na tiskové konferenci po závodě, kterou přenášela televize Nova, přístup britských fanoušků, Rubens Barrichello, který s vozem Brawn GP dojel třetí, děkoval lékařům.

Schumacher podporuje konkurenční sérii v F1

Ikona

20. června 2009 - SILVERSTONE (VELKÁ BRITÁNIE) | Nejúspěšnější jezdec v historii F1 Michael Schumacher podpořil svůj bývalý tým Ferrari, když prohlásil, že vznik konkurečního seriálu závodů považuje za reálný. Zprávu přinesla v sobotu agentura Reuters. "Je naprosto nepochopitelné, že týmy jsou jednotné, a FIA pořád chce něco jiného, ," řekl sedminásobný mistr světa.

FIA se hodlá soudit s Ferrari a FOTA

Ikona

19. června 2009 - SILVERSTONE | Mezinárodní automobilová federace (FIA) hodlá vyvolat soudní řízení proti stáji Ferrari a Asociaci týmů F1 (FOTA). Zprávu přinesla v pátek agentura Reuters. "Právníci FIA prozkoumali hrozbu FOTA, týkající se zavedení konkurenční série závodů," uvádí se v prohlášení, které vydala Mezinárodní automobilová federace v Silverstone, kde se tento víkend koná Velká cena Velké Británie.

V Brně se o víkendu jedou automobilové závody, město na ně vypraví autobusy zdarma

Ikona

19. června 2009 - BRNO | Lidé, kteří chtějí navštívit závody Mistrovství světa cestovních automobilů FIA WTCC, které se jede od pátku do neděle na Masarykově okruhu v Brně, se k závodišti dostanou bezplatně. Umožní jim to speciální autobusová linka číslo 400, řekla v pátek mluvčí dopravního podniku Hana Pohanová.

Týmy F1 se nedohodly s FIA, plánují vlastní seriál mistrovství světa

Ikona

19. června 2009 - SILVERSTONE (VELKÁ BRITÁNIE) | Osm stájí sdružených v Asociaci týmů F1 (FOTA) plánuje v roce 2010 vlastní seriál mistrovství světa poté, co se nedohodlo s Mezinárodní automobilovou federací (FIA) na podmínkách pro nadcházející díl seriálu. V pátek o tom informovala agentura Reuters.

Do F1 míří žena, testovací pilotkou stáje Campos bude Natacha Gachnangová

Ikona

18. června 2009 - MADRID | Závodnice série F2 Natacha Gachnangová byla jmenována testovací pilotkou nové stáje F1, španělského týmu Campos GP, který bude v mistrovství světa F1 závodit příští rok. Zprávu přinesl ve čtvrtek server motorsport-total. Jedenadvacetiletá sestřenice Sebastiana Buemiho, pilota stáje F1 Toro Rosso, skončila v loňském šampionátu F3, kde hájila barvy Camposu, na třetím místě.

Teplice měly hrát přípravu s Wolfsburgem, z letního duelu ale nejspíš sejde

Ikona

18. června 2009 - TEPLICE | Fotbalisté Teplic zamíří v červenci na herní soustředění do Německa, z plánovaného přátelského utkání proti bundesligovému mistrovi VfL Wolfsburg ale pravděpodobně sejde. Ve čtvrtek to řekl ředitel FK Teplice František Hrdlička. Vedení severočeského klubu naplánovalo na druhý červencový týden přípravu v Německu, kde se Teplice mají utkat s kvalitními soupeři.

Mosley odpověděl týmům F1, na rozpočtovém stropu trvá a termín neprodlouží

Ikona

17. června 2009 - PAŘÍŽ | Prezident Mezinárodní automobilové federace (FIA) Max Mosley ve středu odpověděl na dopis, který mu poslala Asociace tým F1 (FOTA). Mosleyho odpověď, v níž definitivně potvrdil, že pravidla pro příští rok budou jednotná, zveřejnily oficiální stránky FIA. Mosley nehodlá vyhovět týmům, které chtějí prodloužit konečný termín, do něhož se mají vyjádřit, zda stáhnou své podmínky a do šampionátu vstoupí, nebo ne.

Strana výpisu

... 236 ...