Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Ivan Hašek oznámil kandidaturu na post předsedy ČMFS

Ikona

5. června 2009 - PRAHA | Ivan Hašek oznámil, že 27. června bude kandidovat na post předsedy Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS). Uvedl to na páteční tiskové konferenci v pražském Edenu. "Chci oznámit svou kandidaturu na post předsedy ČMFS," řekl v pátek Hašek.

Karel Poborský bude kandidovat na člena Výkonného výboru ČMFS

Ikona

5. června 2009 - ČESKÉ BUDĚJOVICE | Bývalý český reprezentat Karel Poborský bude kandidovat na post člena Výkonného výboru Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS). Informaci oznámil prostřednictvím tiskové zprávy klub SK Dynamo České Budějovice. Poborského kandidaturu podal českobudějovický fotbalový klub, bývalý reprezentant bude usilovat o funkci člena VV za kluby Gambrinus ligy a 2. ligy.

Desetibojař Šebrle nechce před mistrovstvím světa v Berlíně plýtvat motivací

Ikona

4. června 2009 - PRAHA| Světový rekordman v desetiboji Roman Šebrle bude na pondělním Memoriálu Josefa Odložila startovat ve vrhu koulí, skoku do dálky a běhu na 110 metrů překážek. Šebrle to řekl ve čtvrtek na tiskové konferenci v Praze. "Těším se, bude to doma, na Julisce.

Navrátilová získala cenu za celoživotní přínos tenisu

Ikona

3. června 2009 - PAŘÍŽ | Prestižní ocenění získala na úterním galavečeru v Paříži americká tenistka českého původu Martina Navrátilová, Mezinárodní tenisová federace (ITF) ji vyznamenala cenou Philippa Chatriera za celoživotní přínos bílému sportu. Ve středu o tom informoval web ITF.

Světový pohár in-line bruslařů míří v neděli do Ostravy

Ikona

3. června 2009 - OSTRAVA | Poprvé v historii českého kolečkového bruslení zavítá v neděli Světový pohár do České republiky. V Ostravě-Porubě na Hlavní třídě se totiž uskuteční maratón World Inline Cup 2009. Na trati dlouhé 33 km bude zápolit velká část světové špičky včetně nejlepšího muže průběžného pořadí Yanna Guyadera z Francie, světové dvojky Kolumbijce Diega Rosera a jeho krajanky a jedničky ženského žebříčku Cecilie Baenyové.

Brankář Chelsea Čech: Trofej jsme si v této sezoně zasloužili

Ikona

31. května 2009 - LONDÝN | Český reprezentační brankář Petr Čech zakončil tuto sezonu po výhře 2:1 nad Evertonem ziskem anglického FA Cupu. Jak uvedl v neděli na svých internetových stránkách, Chelsea si po výkonech v letošní sezoně alespoň jednu trofej zasloužila.

Pavel Nedvěd ohlásil konec kariéry - přinášíme vám jeho profil

Doprovodný obrázek

30. května 2009 - TURÍN | Český záložník Juventusu Turín Pavel Nedvěd oznámil, že nedělní zápas italské fotbalové ligy mezi "Starou dámou" a Laziem Řím bude jeho posledním v kariéře. Informaci přinesl v sobotu odpoledne server deníku Gazzetta dello Sport. "Po osmi sezonách v Juventusu je na čase pozdravit všechny fanoušky, spoluhráče a funkcionáře a poděkovat jim za podporu, které se mi v průběhu těchto let dostávalo.

Jakub Smrž zajel v kvalifikaci závodu MS superbiků v Salt Lake City čtvrtý čas

Ikona

30. května 2009 - SALT LAKE CITY | Český motocyklový závodník Jakub Smrž dosáhl v noci na sobotu v první kvalifikaci závodu mistrovství světa motocyklů ve třídě superbike na okruhu Miller Motorsport Park v americkém Salt Lake City čtvrtého nejlepšího času. Vítězem první kvalifikace se stal Ital Max Biaggi na stroji Aprilia.

Královnou bílé stopy je Šárka Záhrobská

Ikona

30. května 2009 - PRAHA | Královnou bílé stopy byla v pátek v Praze na Žofíně vyhlášena sjezdařka Šárka Záhrobská, první titul nejlepší české lyžařky uplynulé sezony jí přinesla zejména stříbrná medaile ve slalomu na mistrovství světa ve Val d´Isére a post druhé nejlepší slalomářky Světového poháru.

Týmy F1 se prý nakonec do šampionátu přihlásí, s výjimkou Toyoty

Ikona

29. května 2009 - PAŘÍŽ | Mezinárodní automobilová federace (FIA) očekává, že všechny současné týmy F1, možná s výjimkou Toyoty, nakonec do páteční půlnoci podají přihlášku do šampionátu 2010. Zprávu přinesl server f1-live. Konečný termín pro podání přihlášky vyprší ve 23.59, ale Ferrari, McLaren, BMW Sauber, Renault, Red Bull, Toro Rosso, Brawn a Force India by se měly přihlásit už o několik hodin dřív.

Renault chce možná odejít z F1 a prodat stáj Briatoremu

Ikona

28. května 2009 - ENSTONE (VELKÁ BRITÁNIE) | Stáj F1 Renault by podle některých indicií mohl koupit a v příští sezoně provozovat její šéf Flavio Briatore. Zprávu přinesl ve čtvrtek server f1-live. Francouzská automobilka zvažuje podle mnoha zpráv odchod z F1 už po této sezoně.

Strana výpisu

... 237 ...