Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Räikkönen pochybuje o budoucnosti F1

Ikona

9. května 2009 - BARCELONA | Pilot Ferrari Kimi Räikkönen kritizoval nová pravidla v F1 a přiživil tak spekulace, že ukončí kariéru dřív než v roce 2010. Zprávu přinesla v sobotu agentura Reuters. "Už to není F1," řekl mistr světa z roku 2007. "Jsem spokojený, kde jsem, mám smlouvu pro příští rok, takže je to víceméně na mně, co udělám," řekl Fin, který se do nedělní Velké ceny Španělska kvalifikoval až jako šestnáctý, když nepostoupil z první části kvalifikace.

Smrž odstartuje do závodu MS superbiků v Monze z páté řady

Ikona

9. května 2009 - MONZA | Český motocyklista Jakub Smrž obsadil v sobotním superpole superbiků v italské Monze až 20. místo a do nedělních závodů MS vyrazí z páté řady. Nejrychlejší byl Američan Ben Spies, druhý skončil Ital Michal Fabrizio a třetí příčku obsadil Rjuiči Kijonari z Japonska.

Smrž byl v prvním tréninku superbiků v Monze třináctý

Ikona

8. května 2009 - MONZA | Víkendový závodní program v Monze, kde se koná pátý díl mistrovství světa superbiků měl v pátek na programu první trénink. Český motocyklista Jakub Smrž zajel třináctý nejlepší čas, nejrychlejší byl Ital Michel Fabrizio.

Giro d´Italia: Závod zažije velkou premiéru, na startu se objeví Armstrong

Ikona

8. května 2009 - BENÁTKY | Bez českých zástupců odstartuje v sobotu v Benátkách 92. ročník cyklistického podniku Giro d'Italia, slavný závod vynechají František Raboň i nejlepší ze závodu Kolem Romandie Roman Kreuziger. Zato na startu nebude chybět poprvé legendární Američan Lance Armstrong.

Po prvním kole turnaje Players Championship je golfista Čejka druhý

Ikona

8. května 2009 - FLORIDA | Český rodák s německým pasem Alex Čejka je po 1. hracím dnu golfového turnaje PGA Tour v Ponte Vedra Beach na Floride na děleném druhém místě se ztrátou jedné rány na vedoucího Bena Cranea. Informaci přinesly oficiální stránky seriálu PGA Tour.

Pražský maraton odstartuje Roman Šebrle

Ikona

7. května 2009 - PRAHA | Patnáctý ročník Pražského mezinárodního maratonu, který se koná v ulicích metropole v neděli dopoledne, odstartuje světový rekordman v desetiboji Roman Šebrle. Předseda organizačního výboru Carlo Capalbo o tom informoval ve čtvrtek na tiskové konferenci v Praze.

Liga mistrů: Anglická média mluví o zdrcujícím obratu

Ikona

7. května 2009 - LONDÝN | Fotbalisté Chelsea remizovali ve středeční odvetě semifinále Ligy mistrů s Barcelonou 1:1, což znamenalo jejich vyřazení. Ohlasy anglických médií jsou plné ostrých slov hlavně vůči norskému rozhodčímu zápasu Övrebömu.

Peloton sto dvaceti cyklistů odstartoval ve středu odpoledne z Mírového námě

Ikona

6. května 2009 - LITOMĚŘICE | Peloton sto dvaceti cyklistů odstartoval ve středu odpoledne z Mírového náměstí v Litoměřicích. Jezdci 38. ročníku etapového Závodu míru juniorů budou muset od 6. do 10. května ujet téměř 490 kilometrů po Ústeckém kraji. Na start první etapy závodu se postavilo dvacet šestičlenných týmů. Dva reprezentační celky České republiky a osmnáct týmů zahraničních. Silniční závod měří 95,5 kilometru a má start i cíl v Litoměřicích.

Stadion Slavie v Edenu oslaví rok od prvního zápasu

Ikona

6. května 2009 - PRAHA | Víceúčelový stadion v Edenu, kde hrají své domácí zápasy fotbalisté pražské Slavie, oslaví ve čtvrtek 7. května první výročí. Přesně před rokem zde totiž "červenobílí" sehráli první utkání, když porazili Oxford 5:0. První branku na stadionu vstřelil Vladimír Šmicer.

Většina Čechů olympiádu v Praze nechce

Ikona

6. května 2009 - PRAHA | Podle průzkumu agentury STEM si tři pětiny Čechů nepřejí, aby se v Praze konaly olympijské hry, pro je pouze třetina respondentů. Dvě třetiny dotazovaných sdílejí obavy starostů, že pořádání olympiády by bylo financováno z peněz, které měly jít na jiné veřejné potřeby. Více než polovina lidí (52 %) se domnívá, že o pořádání her v Česku by mělo být uspořádáno referendum.

Liberečtí Bílí Tygři snížili rozpočet o padesát milionů korun

Ikona

5. května 2009 - LIBEREC | Hokejový klub Bílí Tygři Liberec byl nucen zredukovat rozpočet pro nadcházející extraligovou sezonu. Suma rozpočtu by se podle vyjádření tiskového mluvčího klubu Jana Rachoty měla snížit zhruba o 50 milionů korun. "Díky ekonomickému vývoji jsme byli nuceni snížit rozpočet oproti minulým 156 milionům přibližně o 50 milionů korun.

Strana výpisu

... 241 ...