Po prvním kole turnaje Players Championship je golfista Čejka druhý - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Po prvním kole turnaje Players Championship je golfista Čejka druhý

Ikona

8. května 2009, 11.03 | FLORIDA | Český rodák s německým pasem Alex Čejka je po 1. hracím dnu golfového turnaje PGA Tour v Ponte Vedra Beach na Floride na děleném druhém místě se ztrátou jedné rány na vedoucího Bena Cranea. Informaci přinesly oficiální stránky seriálu PGA Tour.

 

Na turnaji, který v minulosti vyhráli Tiger Woods (2001) i Phil Mickelson (2007), dokončil Alex Čejka první den na hodnotě 66 a je jen jednu ránu za vedoucím Benem Cranem. Společně s Čejkou mají po prvním kole -6 také Američan John Mallinger s Švéd Richard Johnson. Loňský vítěz Sergio Garcia se v prvním kole trápil, dokončil s bilancí -1 a je na průběžném děleném 38. místě, největší favorit Geoff Ogilvy drží průběžnou 23. pozici.

Čejka, který musel v závěru minulého roku vynechat více než tři měsíce kvůli problémům s krkem, zahrál na hřišti Ponte Vedra Beach své druhé nejlepší kolo za poslední dva roky. V polovině dubna byl po prvním kole ve vedení turnaje Verizon Heritage, kde nakonec skončil na dělené třinácté pozici.

The Players Championship 2009, pořadí po 1. dnu:
1. Crane (USA) 65, 2. Mallinger (USA), Čejka (Něm.), Johnson (Švéd.) 66, 5. Byrd, Verplank, Toms, Adamonis, Watson, Dufner (všichni USA), Goosen (JAR), Poulter (Angl.) a Villegas (Kol.) 67.

Tématické zařazení:

 » Sport