Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Většina vozů byla otestována, může se začít závodit

Ikona

7. dubna 2009 - Most | První závody třináctého ročníku Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cupu mohou být zahájeny. Před startem letošní prestižní okruhové série byla technickými komisaři v oficiálním testování a technické přejímce zkontrolována většina pohárových vozů. Zástupci promotéra pohárového seriálu, kterým je společnost Ring group a.s., do termínu uzávěrky přihlášek zapsali do startovní listiny jména osmnácti jezdců.

Start prvních závodů je již netrpělivě očekáván

Ikona

25. března 2009 - Praha | Pět týdnů před termínem konání prvního podniku třináctého ročníku Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu byla sezóna zahájena setkáním partnerů poháru a promotéra se zástupci médií na tiskové konferenci v Praze. V jejím průběhu se všichni shodli, že pohárová série bude v letošním roce opět velmi dramatickou podívanou a také proto je start prvních závodů již netrpělivě očekáván.

Kondoři - statistické okénko

Ikona

6. března 2009 - Liberec | Nejvyšší tuzemská basketbalová soutěž – Mattoni NBL se po 33.kole přehoupla do své poslední čtvrtiny, a tak se vyskytl prostor na průběžné bilancování. Z pohledu libereckého zástupce – Kondorů – se letošní ročník jeví velmi zajímavě a pro místní příznivce slibuje do finiše základní části atraktivní nabídku utkání.

Pohárová série bude mít tři podniky v Mostě a dva v Brně

Ikona

17. února 2009 - Most, Brno | Třináct jezdců už předběžně potvrdilo svoji účast ve třináctém ročníku poháru Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cup. Prestižní pohárový seriál již zná také podobu svého letošního kalendáře, který je podobně jako v předchozích letech složen opět z pěti podniků. Třikrát pohároví účastníci svedou bitvu na Autodromu Most a dvakrát na brněnském automotodromu.

Zlatá juniorka na radnici

Ikona

9. února 2009 - Jablonec nad Nisou | Štafeta juniorek získala na biatlonovém šampionátu titul mistryň světa. České biatlonistky vyhrály na juniorském MS závod štafet. Tak a podobně zněly titulky zpráv bezprostředně po vítězství juniorského dívčího tria v závodě na 3 x 6 km v kanadském Canmore na přelomu ledna a února. Jednou z trojice byla i Gabriela Soukalová z Jablonce nad Nisou.

Počkal na soupeře a dostal cenu fair play

Ikona

2. února 2009 - Praha | Miroslav Podborský, český reprezentant kvadriathlonu a jedenáctinásobný mistr světa byl oceněn Plaketou za zásluhy od Evropského hnutí fair play .

Karlovarský kraj vyhlásil anketu „Sportovec roku 2008“

Ikona

26. prosince 2008 - Karlovy Vary | Své návrhy v šesti kategoriích mohou sportovní subjekty v regionu podávat do 2. února 2009. Nejlepší sportovce a osobnosti v jednotlivých kategoriích vyhodnotí Sportovní komise při Radě Karlovarského kraje, jejíž návrh pak schválí krajská rada.

Karatistka navštívila primátora

Ikona

16. prosince 2008 - Ústí nad Labem | Úspěšné závodnici ústecké školy karate Shotokan Klubu Rajchert Sport Union, Gabriele Zámečníkové se dostalo přijetí u primátora města Ústí nad Labem Mgr.Jana Kubaty. Důvodem jejího přijetí byla malá oslava na počet úspěchu, kterého dosáhla na letošním Mistrovství světa v karate ve slovinském Novom Meste.

Ring volný pro nejlepší sportovce Spastic Handicap

Ikona

12. prosince 2008 - Svinčice | Česká federace Spastic Handicap hodnotila své nejlepší sportovce, trenéry, cvičitele a osobnosti za rok 2008. Titul Nejlepší sportovec SH roku 2008 získal šestadvacetiletý lukostřelec David Drahonínský (Sportovní Club OA Janské lázně), člen užšího reprezentačního kádru lukostřelby Spastic Handicap.

Skala a Teufelová jsou mistři karate

Ikona

12. prosince 2008 - Ústí nad Labem | Republikový šampionát v karate mládeže dopadl pro ústecké sportovce Shotokan Klubu Rajchert Sport Union velmi úspěšně. Podařilo se jim vybojovat řadu medailových umístění a to v kata i kumite. Největší hvězdou výpravy se stala Zuzana Teufelová, která vybojovala titul Mistryně ČR v kumite starších žákyň nejtěžší kategorie. Po celou dobu turnaje si udržovala skvělou zápasovou formu a projela eliminacemi hladce jako nůž. V závěrečném finále porazila i velice nadějnou závodnici Jandovou z Litomyšle. Je to její první titul mistryně ČR a její výkon naznačil, že zcela jistě ne poslední.

Potápění pro radost - seriál - č.1

Ikona

8. října 2008 - Dahab znamená v arabštině zlato a opravdu je tohle zlaté místo. Dahab je stará beduínská vesnice na Sinajském poloostrově 100km od Sharm El Sheiku.

Strana výpisu

... 243