Karatistka navštívila primátora - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Karatistka navštívila primátora

Ikona

16. prosince 2008, 21.42 | Ústí nad Labem | Úspěšné závodnici ústecké školy karate Shotokan Klubu Rajchert Sport Union, Gabriele Zámečníkové se dostalo přijetí u primátora města Ústí nad Labem Mgr.Jana Kubaty. Důvodem jejího přijetí byla malá oslava na počet úspěchu, kterého dosáhla na letošním Mistrovství světa v karate ve slovinském Novom Meste.

 

Jako historicky již  druhá reprezentantka českého karate, Ústeckého kraje a hlavně zmíněného sportovního klubu  vybojovala titul Mistryně světa v kumite kadetek na d57 kg.
Primátor  ocenil její výkon, nejen pochvalnými slovy ale i hodnotnými věcnými dary.
Tak jako již tradičně i tentokrát odměnil také  další úspěšnou českou  reprezentantku SKR SU, Žanetu Noskeovou,  která si však pro ceny z důvodu školních povinností nemohla dojít. Vybojovala na zmíněném světovém šampionátu bronz v kumite družstev.
„Přijetí  primátorem  města Ústí nad Labem  se stalo již tradicí a nás velmi těší, že ačkoliv nejsme fotbalisté nebo hokejisté,tak se nás nezapomíná. Vždy si našel chvilku, aby poblahopřál a obdaroval naše mladé úspěšné závodníky“, komentoval slavnostní okamžik šéftrenér SKR SU Bc. Josef Rajchert a dodal „v letošním roce jsme nejúspěšnějším ústeckým sportem a těší nás, že si toho opět  všimlo i město“.
 

Tématické zařazení:

 » Sport