Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Hokejový klub z Litvínova vstupuje do nové sezony s novým názvem, logem a smělými plány

Ikona

26. srpna 2009 - LITVÍNOV | Hokejový klub z Litvínova představil na své středeční tiskové konferenci svoje plány do nového ročníku O2 extraligy. Zároveň prezentoval nové logo a název klubu, kterým bude HC Benzina Litvínov. Hokejový klub z Litvínova také na tiskové konferenci odtajnil své cíle a ambice v novém ročníku nejvyšší hokejové soutěže.

Stáj F1 Red Bull zvažuje změnu motoru, od Renaultu chce odejít k Mercedesu

Ikona

25. srpna 2009 - MILTON KEYNES (VELKÁ BRITÁNIE) | Stáj F1 Red Bull v nejbližších dnech oznámí, čí motor bude ve svých monopostech využívat v příští sezoně, mluví se o tom, že to bude agregát Mercedes. Informaci přinesl v úterý server magazínu Autosport. Red Bull má v poslední době problémy se spolehlivostí motoru Renault a právě ty mohly přispět k ukončení spolupráce.

Zemřel Toni Sailer, legenda sjezdového lyžování

Ikona

25. srpna 2009 - INNSBRUCK | Bývalý trojnásobný olympijský vítěz Toni Sailer zemřel v pondělí v Innsbrucku po dlouhé těžké nemoci ve věku 73 let. Informují o tom rakouská média. Sailer se zapsal do historie sjezdového lyžování zejména díky trojnásobnému vítězství na olympiádě v Cortině d´Ampezzo v roce 1956, kde prokázal absolutní všestrannost a vyhrál slalom, obří slalom i sjezd.

Trenér Teplic Plíšek musel být hospitalizován, do Izraele nepoletí

Ikona

25. srpna 2009 - TEPLICE | Nepříjemné starosti řeší v den odletu do Izraele fotbalisté Teplic, kteří se vydají k odvetnému zápasu 4. předkola Evropské ligy s Hapoelem Tel-Aviv bez trenéra Jiřího Plíška, který je v nemocnici. V úterý dopoledne to oznámil ředitel Fotbalového klubu Teplice František Hrdlička.

Šebrle: Už jsem byl párkrát zklamanější

Ikona

24. srpna 2009 - PRAHA | Světový rekordman v desetiboji Roman Šebrle přijel v pondělí z Berlína, kde na mistrovství světa obsadil jedenácté místo, unavený, ale s myšlenkami na další závod. Už jsem byl v kariéře zklamanější, řekl Šebrle v hale nádraží Praha - Holešovice.
"Dopadlo to, jak to dopadlo, je to jen sport," řekl Šebrle, když vystoupil z vlaku.

Brazilec Barrichello vyhrál Velkou cenu Evropy F1

Ikona

23. srpna 2009 - VALENCIE | Brazilec Rubens Barrichello na voze Brawn GP vyhrál v neděli Velkou cenu Evropy, jedenáctý závod mistrovství světa F1. Druhý dojel vítěz kvalifikace, britský pilot McLarenu Lewis Hamilton, třetí místo obsadil Fin Kimi Räikkönen na Ferrari. Osmatřicetiletý Rubens Barrichello je nejzkušenější pilot v historii F1.

Nadal: Potřebuji hrát víc, abych mohl zase konkurovat

Ikona

23. srpna 2009 - CINCINNATI | I přes semifinálovou prohru s Novakem Djokovičem byl Rafael Nadal se svým vystoupením na turnaji v Cincinnati spokojený. Bývalá světová jednička to přiznala novinářům po nedělním utkání. "Poslední dva týdny byly pro mě nesmírně důležité. Odehrál jsem sedm těžkých utkání a to je myslím docela slušná porce po návratu," řekl Nadal reportérům.

Pilot F1 Badoer bude závodit za Ferrari tak dlouho, dokud se nevrátí Massa

Ikona

21. srpna 2009 - VALENCIE | Ital Luca Badoer nahradí při Velké ceně Evropy F1, která začne v pátek prvními tréninky, ve stáji Ferrari zraněného Felipeho Massu a bude za Ferrari závodit tak dlouho, dokud se Brazilec nevrátí. Zprávu přinesl server Autosportu. Osmatřicetiletý Ital v F1 závodil naposledy v roce 1999.

Bolt nemyslí na rekordy, chce být legendou

Ikona

21. srpna 2009 - BERLÍN | Jamajčan Usain Bolt, který ve čtvrtek večer na mistrovství světa v Berlíně překonal svůj vlastní světový rekord v běhu na 200 metrů, tvrdí, že jeho cílem je stát se legendou. Rozhovor přinesla v pátek agentura Reuters. "Lidi, pořád vám to říkám, mým cílem je stát se legendou. Nemyslím na rekordy, nenechám se dostat po tlak.

Tým mužů Golf Club Terasy postoupil do 2. ligy

Doprovodný obrázek

18. srpna 2009 - ÚSTÍ NAD LABEM | Česká golfová federace uspořádala 25. a 26. července ve zdejším areálu Golf Resort Všebořice třetiligový turnaj regionu západ B. Ve dvoukolovém klání se rozhodovalo o postupujícím do 2. ligy. Do soutěže se přihlásilo 15 družstev mužů se 101 hráči.

Čech byl znovu nominován na nejlepšího brankáře Ligy mistrů

Ikona

17. srpna 2009 - PRAHA | Český brankář ve službách fotbalistů londýnské Chelsea Petr Čech se může počtvrté v kariéře stát nejlepším gólmanem Ligy mistrů. Evropská fotbalová unie (UEFA) v pondělí na svých webových stránkách zveřejnila nominace na nejlepší hráče uplynulého ročníku prestižní soutěže a Čech je mezi nimi.

Strana výpisu

... 230 ...