Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Letní olympijské hry v roce 2016 uspořádá Rio de Janeiro

Ikona

2. října 2009 - KODAŇ | Letní olympijské hry v roce 2016 uspořádá brazilské Rio de Janeiro, rozhodli o tom členové Mezinárodního olympijského výboru v pátek na zasedání v Kodani. Olympiáda se tak poprvé v historii uskuteční v Jižní Americe. "Ohromující, nádherné, neuvěřitelné," radoval se podle agentury Reuters Carlos Osorio, generální sekretář kandidatury Ria.

Renault mě okradl o titul mistra světa F1, tvrdí Massa

Ikona

2. října 2009 - SAO PAULO | Brazilec Felipe Massa obvinil stáj Renault a jejího bývalého pilota Nelsona Piqueta mladšího, že mu ukradli titul mistra světa F1, když ovlivnili výsledek Velké ceny Singapuru 2008. Zprávu přinesla v pátek agentura Reuters. Pilot stáje Ferrari v souboji o loňský titul podlehl Lewisi Hamiltonovi o jediný bod.
se se svým krajanem Piquetem sešel při motokárových závodech v Granja Viana, a pak řekl brazilské televizi Globo, že si myslí, že výsledky závodu by se měly změnit vzhledem k tomu, že havárie byla úmyslná.

Ferrari bude mým posledním týmem, prohlásil pilot F1 Alonso

Ikona

1. října 2009 - SUZUKA | Dvojnásobný mistr světa Fernando Alonso, jehož příchod do týmu Ferrari byl ve středu oficiálně potvrzen, věří, že u italské stáje uzavře svou kariéru v F1. Rozhovory přinesly ve čtvrtek agentura Reuters a server magazínu Autosport. "Myslím, že Ferrari bude posledním týmem, v němž budu závodit," řekl Alonso, který s týmem podepsal tříletou smlouvu.

Stáj F1 Renault řídil sám Alonso, tvrdí Nelson Piquet starší

Ikona

29. září 2009 - SAO PAULO | Trojnásobný mistr světa F1 Nelson Piquet, jehož syn byl v červenci propuštěn ze služeb Renaultu, přišel s dalším ostrým útokem na francouzskou stáj, když prohlásil, že tým řídil sám pilot Fernando Alonso. Informaci přinesl v úterý server planet-f1.

Nedvěd se vrátil na hřiště Juventusu, ale jen na návštěvu

Ikona

28. září 2009 - TURÍN | Bývalý český fotbalový reprezentant Pavel Nedvěd se v pondělí, poprvé od svého posledního zápasu v dresu Staré dámy na konci minulé sezony, vrátil na hřiště Juventusu Turín. Zprávu přinesl v pondělí server Tuttosport. Bývalý záložník Juventusu přišel povzbudit bývalé spoluhráče připravující se na zápas Ligy mistrů proti Bayernu,

Gólman Kinský dostal gól od fanouška

Ikona

22. září 2009 - MOSKVA | Český fotbalový brankář ruského Saturnu Antonín Kinský inkasoval při nařízeném pokutovém kopu v sobotním ligovém utkání proti Spartaku Moskva hned dvakrát. Nejprve jej překonal fanoušek, o druhý, regulerní gól se postaral protihráč Alex, informují o tom ruská média.

Případ stáje F1 Renault: sled událostí

Ikona

21. září 2009 - PAŘÍŽ | Světová rada motorismu Mezinárodní automobilové federace (FIA) potrestala v pondělí stáj Renault vyloučením z mistrovství světa F1 s podmínkou na dva roky. Přinášíme časový sled událostí spojených s případem záměrného ovlivnění Velké ceny Singapuru 2008 týmem Renault.

Sparta sahala po vítězství, o tři body ale přišla po sporné penaltě

Ikona

17. září 2009 - PRAHA | Fotbalisté Sparty Praha remizovali ve čtvrtečním prvním zápase základní skupiny K Evropské ligy doma s PSV Eindhoven 2:2. Sparta dvakrát vedla, o tři body ale přišla v devadesáté minutě, kdy hráči nizozemského celku srovnali z nařízeného pokutového kopu.

Ve Vsetíně se koná mistrovství v kuličkách

Ikona

12. září 2009 - VSETÍN | Vsetínský kuličkový klub pořádá v sobotu druhý ročník Vsetínského mistrovství v kuličkách. Předseda klubu Karel Fáber nám v sobotu ráno sdělil, že účast přislíbily i špičky v oboru. Akce se uskuteční na venkovním hřišti sokolovny a prezentace závodníků se uskuteční od 12.30 do 13 hodin.

Usain Bolt našel svého přemožitele

Ikona

11. září 2009 - SOLUŇ (ŘECKO) - Mistra světa a trojnásobného olympijského vítěze ve sprintu Usaina Bolta v pátek porazil teprve pětiletý chlapec. Jamajčan malému klučinovi podlehl v exhibičním běhu v ulicích řecké Soluně, informuje o tom server americanchronicle.com.

Češi nastoupí proti San Marinu se třemi útočníky i Rosickým

Ikona

9. září 2009 - UHERSKÉ HRADIŠTĚ | Do základní sestavy českého národního týmu se ve středečním kvalifikačním zápase proti San Marinu vrací po devatenácti měsících i záložník Tomáš Rosický. Uvedly to oficiální stránky Českomoravského fotbalového svazu. Kromě návratu Tomáše Rosického se trenér Ivan Hašek rozhodl hrát proti fotbalovému "trpaslíkovi" i na tři útočníky.

Strana výpisu

... 227 ...