Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Na start nejtěžší rally světa se postaví i dva jezdci ze Vsetína

Ikona

6. prosince 2009 - VSETÍN | Hned dva vsetínští jezdci - Viktor Chytka a Petr Šulák se postaví na start 32. ročníku nejtěžšího motoristického závodu světa, Rally Dakar 2010. Informovala o tom mluvčí vsetínské radnice Eva Stejskalová s tím, že oba muži pojedou ve voze značky Toyota. Pětadvacetiletý právník Viktor Chytka nepojede Dakar poprvé.

Sprinter Bolt zakončí sezonu na "9,58 SuperParty"

Ikona

4. prosince 2009 - KINGSTON | Další úspěšný rok své kariéry zakončí během víkendu nejrychlejší muž planety, jamajský sprinter Usain Bolt. S letošní sezonou se Jamajčan rozloučí velkým benefičním večírkem, na který pozval nejen další slavné sportovce, ale i své fanoušky, informují o tom oficiální stránky akce usainsuperparty.com.

Českou republiku protíná více než 40 tisíc kilometrů značených cyklostezek

Ikona

2. prosince 2009 - ČESKÁ REPUBLIKA | Česká republika je protkána více než 40 tisíci kilometry značených cyklotras, cykloturistiku pak má v oblibě 21 procent návštěvníků regionů. InformovaL o tom ve středu mluvčí ministerstva pro místní rozvoj Martin Ayrer. V současné době také probíhá monitoring pěších a cyklistů na stezkách v přírodě i ve městech.

Gólman Čech tuší: V téhle sezoně vyhraje Chelsea Ligu mistrů

Ikona

26. listopadu 2009 - LONDÝN | Český brankář Petr Čech, který je oporou londýnské Chelsea, by si moc přál, aby se svým klubem dosáhl na triumf v prestižní Lize mistrů. Ve čtvrtečním rozhovoru pro server uefa.com naznačuje, že by Chelsea mohla soutěž vyhrát právě v téhle sezoně.

FIA vyhlásila Jana Charouze Talentem roku

Ikona

22. listopadu 2009 - SVETI STEFAN (ČERNÁ HORA) | Český automobilový závodník, vítěz letošního ročníku Le Mans Series Jan Charouz převzal v sobotu večer z rukou prezidenta Mezinárodní automobilové federace (FIA) Jeana Todta prestižní cenu Talent roku. Závodník o tom v neděli informoval na svých webových stránkách.

FIFA nový zápas mezi Francií a Irskem neumožní

Ikona

20. listopadu 2009 - PAŘÍŽ | Mezinárodní fotbalová federace (FIFA) neumožní konání nového zápasu mezi Francií a Irskem ani přesto, že o postupu domácího týmu na MS 2010 rozhodl neregulérní gól v prodloužení duelu. Zástupci FIFA zveřejnili stanovisko v pátek na oficiálních stránkách.

Jihoafrické běžkyni Semenyaové zůstane zlato z MS

Ikona

19. listopadu 2009 - JOHANNESBURG | Mezinárodní atletická federace (IAAF) ponechá jihoafrické běžkyni Caster Semenyaové zlatou medaili, kterou vybojovala v běhu na 800 metrů na mistrovství světa v Berlíně, přes pochybnosti o jejím pohlaví. Zprávu přinesla ve čtvrtek agentura Reuters.

V Jizerských horách letos mírně zlevní ceny vleků

Ikona

13. listopadu 2009 - LIBEREC | Levnější lyžování nabídnou v nadcházející zimní sezoně lyžařská střediska TJ Bižuterie Jablonec nad Nisou. Ředitel TJ Bižuterie Pavel Bažant řekl, že jinak jejich střediska sice žádné zásadní novinky nechystají, ale ceny vleků mírně zlevní. Provozujeme areály v Bedřichově na Jablonecku, Tanvaldský Špičák a Severák rovněž na Jablonecku.

Jsem teď učedník, směje se veslař Chalupa

Ikona

13. listopadu 2009 - RAČICE | V jedenačtyřiceti letech ukončil Václav Chalupa veslařskou kariéru ziskem stříbrné medaile na mistrovství světa v Poznani a teď se připravuje na nové zaměstnání. Chalupa o tom mluvil na slavnostním večeru po vyhlašování nejlepších armádních sportovců roku, mezi nimiž obsadil patnácté místo.

Obrazem: Taneční soutěž byla jedna velká show

Doprovodný obrázek

12. listopadu 2009 - ÚSTÍ NAD LABEM | V jednom dni na jednom parketu vystoupily dva nejlepší světové taneční páry na Mezinárodním tanečním festivalu 7. listopadu v Ústí nad Labem. Stefano di Filippo a Olga Urumova, kteří měli světovou premiéru, a Paolo Boska a Silvie Pitton nadchli zaplněnou halu Sluneta, kde se jubilejní - čtyřicátý - ročník festivalu konal.

Vladimír Šmicer se stal manažerem reprezentace, Dušan Fitzel technickým ředitelem ČMFS

Ikona

10. listopadu 2009 - PRAHA | Bývalý fotbalista Slavie Vladimír Šmicer, který po pondělním ligovém zápase s Plzní ukončil hráčskou kariéru, se v úterý stal manažerem fotbalové reprezentace České republiky. Ve stejný den se bývalý trenér Malty Dušan Fitzel stal technickým ředitelem Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS), sdělil ředitel PR ČMFS Petr Svěcený.

Strana výpisu

... 224 ...