Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Češi nechtějí proti San Marinu ztrácet čas, Rosický by se měl objevit na hřišti

Ikona

8. září 2009 - KROMĚŘÍŽ | Hrát rychle, bez zbytečných prodlev a nastřílet nejslabšímu světovému týmu co nejvíce branek, to jsou cíle českých fotbalistů pro středeční kvalifikační duel proti San Marinu. Podle kouče Ivana Haška by se měl po dlouhé pauze objevit na hřišti uzdravený Tomáš Rosický.

Čeští hokejisté si to dnes rozdají s Ruskem o prvenství na Českých hokejových hrách

Ikona

6. září 2009 - KARLOVY VARY | Tradičně vyhecovanou bitvou proti Rusku ukončí v neděli český národní tým své vystoupení na domácích Českých hokejových hrách. Svěřenci Vladimíra Růžičky mají velkou šanci úvodní turnaj Euro Hockey Tour vyhrát, k triumfu jim v neděli stačí jakýkoli bodový zisk s úřadujícími mistry světa.

Rossi přiznal, že jednal s Ferrari o závodě v Monze

Ikona

5. září 2009 - MISANO | Italská hvězda MotoGP Valentino Rossi v sobotním vydání listu Gazzetta dello Sport přiznává, že jednal s týmem F1 Ferrari o tom, zda by v jeho barvách neodjel o příštím víkendu GP Itálie. K dohodě nakonec nedošlo a tým angažoval jiného Itala - Giancarla Fisichellu.

Českou reprezentaci čeká na Slovensku klíčový zápas kvalifikace

Ikona

5. září 2009 - BRATISLAVA | První ostrá prověrka čeká v sobotu večer trenéra české fotbalové reprezentace Ivana Haška, jeho svěřenci budou na Slovensku bojovat o oživení nadějí na postup na mistrovství světa 2010, které hostí na přelomu června a července Jihoafrická republika. Utkání na Tehelném poli startuje ve 20.30.

Rossi a Biaggi jsou Fisichellovým přestupem do Ferrari nadšení

Ikona

4. září 2009 - ŘÍM | Italské hvězdy MotoGP Valentina Rossiho a Maxe Biaggiho nadchl přestup jejich krajana Giancarla Fisichelly do týmu F1 Ferrari. Zprávu přinesl v pátek server motorsport-total. "Mám z toho obrovskou radost," řekl Rossi v Misanu, kde o víkendu pokračuje seriál MotoGP. "Když nepočítám Luku Badoera, Fisi je prvním Italem po dlouhé době, který má šanci na úspěch ve Ferrari.

Titul mistrů republiky putuje do Horního Jiřetína

Doprovodný obrázek

4. září 2009 - DRNOVICE/BLANSKO | O víkendu se jel v Drnovicích u Blanska poslední závod mistrovství české republiky nákladních automobilů v terénu. Druhým místem v tomto závodě si posádka Jaroslav Kocourek / Petr Leichner z Horního Jiřetína zajistila titul mistrů republiky ve své kategorii pro rok 2009.

Obrazem: Grand Prix ČR závodních tahačů v Mostě

Doprovodný obrázek

31. srpna 2009 - MOST | O víkendu se na mosteckém autodromu jely tradiční závody trucků. Naším želízkem v ohni byl tahač s číslem jedna, pilotovaný Davidem Vršeckým, kterému v součtu uniklo prvenství jen o vlásek. Počasí přálo na poslední srpnové dny až nezvykle, což přilákalo davy návštěvníků. Závody se tak staly zážitkem nejen sportovním, ale i společenským, jak to dokumentují fotografie.

Kvalifikační duel českých a slovenských fotbalistů bude pískat kontroverzní Nor Henning Övrebö

Ikona

31. srpna 2009 - BRATISLAVA | Sobotní kvalifikační zápas o postup na mistrovství světa ve fotbale mezi Českou republikou a Slovenskem bude v Bratislavě jako hlavní rozhodčí pískat Nor Tom Henning Övrebö. Informaci přinesla v pondělí agentura SITA. V sobotu mu na bratislavském Tehelném poli budou na čarách pomáhat jeho krajané Geir Age Masovn Holen a Dag Roger Nebben.

FIA podezírá stáj F1 Renault, že vyhrála GP Singapuru 2008 podvodem

Ikona

30. srpna 2009 - SPA (BELGIE) | FIA vyšetřuje vítězství stáje Renault ve Velké ceně Singapuru F1 v minulém roce, existuje podezření, že tým vyhrál podvodem. Informaci přinesl v neděli server GrandPrix. Brazilská televize zveřejnila informaci, že pilot stáje Renault Nelson Piquet havaroval ve Velké ceně Singapuru v roce 2008 na příkaz vedení týmu záměrně.

Oštěpařka Špotáková: Nejsem nesmrtelná, nejde do toho každý týden řezat

Ikona

29. srpna 2009 - JABLONEC NAD NISOU | Oštěpařka Barbora Špotáková absolvovala v sobotu v Jablonci nad Nisou první závod od světového šampionátu v Berlíně, kde vybojovala stříbrnou medaili. V rodném městě na mistrovství České republiky družstev zvítězila výkonem 57,87 metrů a zajistila tak svému týmu USK Praha plný bodový zisk.

Schumacher se možná vrátí do kokpitu Ferrari, pokud FIA povolí Ferrari třetí monopost

Ikona

29. srpna 2009 - LONDÝN | Sedminásobný mistr světa F1 Michael Schumacher se příští rok může objevit v kokpitu Ferrari, pokud Mezinárodní automobilová federace (FIA) povolí italské stáji třetí monopost. V noci na sobotu o tom informovala agentura Reuters. "Proč bychom Schumachera neposadili do jednoho z našich monopostů?" nechal se slyšet šéf Ferrari Stefano Domenicali

Strana výpisu

... 228 ...