Letošní ročník Amater Tenis Open je poznamenán neúčastí osobností ze showbyznysu - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Letošní ročník Amater Tenis Open je poznamenán neúčastí osobností ze showbyznysu

Ikona

5. července 2009, 12.22 | LITVÍNOV | V Litvínově začal již 24. ročník populárního turnaje osobností Amater Tenis Open. Jak agenturu Mediafax informoval jeho ředitel Bohumil Drexler, letošní sportovně – společenské zápolení je poprvé ve své historii chudší o osobnosti z oblasti showbyznysu.

 

„Většina těch, kteří k nám každoročně jezdí hrát, ať už je to Lešek Semelka nebo Vašo Patejdl, odjela s fotbalovou Amforou na turné do Keni,“ řekl agentuře Mediafax Drexler s tím, že měl alespoň přijet zpěvák Pavol Habera, ale nakonec se také omluvil. V minulosti si na turnaji například zahráli také Peter Nagy nebo Josef Laufer.

Pořadatelé se tak musejí spokojit se sportovními osobnostmi, mezi nimiž se letos představil hokejový obránce Karel Pilař, mistr světa z roku 2001, který má zkušenosti z kanadsko – americké NHL, kde oblékal dres Toronta Maple Leafs. V uplynulé sezoně působil v ruském Magnitogorsku a ve Spartě. Na dvorce pod Koldomem nastoupil také bývalý hokejový reprezentant a hokejista rovněž působící v NHL Jan Vopat nebo otec bývalého reprezentanta, rovněž bývalý hokejista osmapadesátiletý Josef Straka starší, mimochodem vůbec první litvínovský hokejista, který v sezoně 1969/70 okusil jako junior zámořský hokej v týmu Ottawy, který hrával v Litvínově ale i za Slavii Praha.

V pořadí již 24. ročník populárního turnaje Amater Tenis Open potrvá až do úterý 8. července.

Tématické zařazení:

 » Sport