Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Nejprodávanější a jediný padělaný malíř současnosti Kodet zahájil sezónu a chystá dvě velké výstavy!

- Tábor I Před více jak měsícem se Kristian Kodet vrátil ze své "chalupy" na Floridě zpět do Čech a od té chvíle se ani nezastavil. Za pár týdnů ho čeká velká výstava v rámci Mezinárodního filmového festivalu ve Zlíně a pak další v Prostějově. Nyní "zahájil sezónu" ve své Galerii-Antik v Táboře, kterou vede se svou nejmladší dcerou Jacqueline.

Poslední rozloučení s Václavem Postráneckým bude v Národním divadle

- PRAHA I Zpráva o skonu herce a dabéra Václava Postráneckého rozesmutnila celou zemi. Velmi nemocný umělec, který přes rok bojoval s rakovinou hrtanu, zemřel v úterý pozdě večer. Naposledy se s ním rozloučit budou moct jeho příznivci, ale i kolegové a přátelé v Národním divadle v Praze.

Kate Matl čeká náročné období!

Zdroj: Metropol

- Praha I Dlouhonohá sexy zpěvačka Kate Matl poslední dobou jen září. Na druhou stranu má velmi nabitý diář a jen tak se nezastaví. Prozradila nám, že ji čeká náročné období. Vyráží totiž na dvou měsíční turné po Evropě s DJ Bobo!

Leoš Mareš odtajnil svůj nejcennější majetek. Do sejfu s ním ale nemůže!

- Praha I Na Instagramu ho sice sleduje téměř 800 tisíc lidí, díky čemuž si přijde na statisíce měsíčně, sám ale dost dobře ví, že ze svého soukromí odhaluje až příliš. I proto se Leoš Mareš rozhodl nenechat nic na náhodě a využívá služeb společnosti, která nabízí bezpečnostní sejfy. Co je ale nejcennější, co doma má?

Naprosto nadšená Beata Rajská! Tohle doporučuje všem vidět!

- Praha I Beata Rajská je většinou obklopena látkami, šaty, modelkami a modely. Nic překvapivého pro módní návrhářku. Ale když má čas, vyrazí za kulturou. Teď neskrývala nadšení, když šla na českou premiéru československého muzikálu KUBO, aneb pocta Jozefu Kronerovi. Všem doporučuje to vidět!

Soutěž Muž roku 2019 představila svoje finalisty

- Praha I Rok se s rokem sešel a je tu další ročník soutěže mužské krásy Muž roku. Letos jde o jubilejní, již 20. ročník. Dvanáctka mladých borců vzešla z tříkolového castingu a na tiskovku je přišly podpořit známé tváře.

Připravte si kapesníky, hlásají české vipky. Dojemné finále Avengers vás dostane!

- Praha I A je to tady. Letos nejvíce očekávaný film Avengers: Endgame jde konečně do kin! Není se tedy čemu divit, že to na slavnostní premiéře v IMAX na pražské Floře praskalo ve švech. Velkolepé finále marvelovské série si nenechalo ujít mnoho českých celebrit. Dorazila Aňa Geislerová, Leona Machálková, Eva Decastelo, Kristýna Leichtová, Tomáš Matonoha, Jakub Kohák, Petra Černocká, Patricie Solaříková nebo Monika Leová.

V pražské Hybernii odehrají v premiéře unikátní muzikál KUBO, pocta Jozefu Kronerovi

- Praha I Vítěz slovenského Talentu Peter Brajerčík, slovenský herec, který se proslavil v Česku rolemi záporáků Ján Jackuliak, herec a zpěvák Robert Urban a dalších více jak 20 herců, tanečníků, zpěváků se v pondělí večer sejdou v pražské Hybernii, aby zde divákům představili unikátní Česko Slovenský muzikál KUBO, pocta Jozefu Kronerovi.

Švormová, Rous i Petrášková se sešli ve studiu a recitovali básně!

- Ústí nad Labem I Česká Angelika, tedy Libuše Švormová se zamilovala do básniček. Řadu let se kromě herectví věnuje i práci za mikrofonem, jak v dabingu, tak v rozhlasu, ale nově i načítáním audioknih. Teď byla přizvána do natočení audioverze nové básnicné sbírky svého hereckého kolegy Petra Baťka.

Zemřel herec Jaroslav Kepka, strýc Honzíka z Arabely

- Praha I Ve věku 83 let zemřel ve středu herec a dabér Jaroslav Kepka. Oznámil to jeho synovec, herec a prezident Herecké asociace Ondřej Kepka. Jeho otec a zesnulý umělec, byli bratři. Z filmu si diváci Jaroslava Kepku pamatují třeba jako Rumplcimprcampra ze stejnojmenné pohádky

Výměna manželek na Nově končí, začíná jiná reality show!

- Praha I Nova minulou středu odvysílala poslední díl reality show Výměna manželek. Jedenáctou řadou cyklus sondy do domácností Čechů prozatim končí. V dalším týdnu televize nasazuje jiný druh pořadu.

Strana výpisu

... 117 ...