Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Lucie Bílá oslavila narozeniny s předstihem, s překvapením a se stovkami diváků!

- Praha I Dvacetinásobná Zlatá slavice Lucice Bílá slavila dvojí narozeniny. Jednak své, a pak ty jednoho z nejúspěšnějších českých muzikálů Carmen, kde hraje hlavní roli. Mnohé však bylo pro zpěvačku velkým překvapením.

Zpěvák Niko vydává nový klip. VIDEO uvnitř článku!

- Praha I S vydáním nového videoklipu si sice dal načas, stálo za to si ale počkat. Fanoušci zpěváka Nika Jalauzidise budou spokojení. Klip k písní Night & Day, který natočil na zámku v Jablonné, stojí za to! 
Niko Jalauzdis v posledních měsících sice vydával jeden singl za druhým, k žádnému z nich ale nenatočil videoklip. Jak sám říká, nechtěl se unáhlit a čekal na tu pravou píseň. 

Legendární Peter Nagy k šedesátým narozeninám nadělí fanouškům česko-slovenské turné

- Praha I Slovenská popová legenda Peter Nagy slaví letos v dubnu kulaté jubileum. Zpěvák, skladatel, hudebník, textař a producent příležitosti svých šedesátin nabídne publikum své velké tour, během něhož odehraje 11 velkolepých koncertů u nás i na Slovensku. Pro fanoušky připravuje dvouhodinová vystoupení plné megahitů i srdcových písních v poprockových aranžích pod názvem PETER NAGY 60 CZ / SK TOUR.

Režisér a producent Tomáš Magnusek představil nový unikátní televizní seriál ČECHOVI

- Praha I Když se v 90. letech minulého století objevil v Česku seriál Dallas, všichni tuto rodinnou ságu s napětím sledovali a stal se z ní naprostý fenoménem. Již brzy budeme u nás mít “český Dallas” a rodinnou ságu ČECHOVI. Médiím 13-ti dílnou sérii v pražském Kině MAT představil autor, režisér a producent Tomáš Magnusek za účasti mnoha herců i členů realizačního týmu.

Zpěvačka Renata Drössler zazpívá po republice slavné šansony v šeti jazycích!

- Praha I Do zcela unikátního 'hudebně lingvistického' projektu, který u nás nemá obdoby se pustila zpěvačka Renata Drössler. Česká Marlene Dietrich, jak se jí často přezdívá, zahájila po půl roce měsících příprav projekt s českoněmeckým názvem “Ten, kterého já chci…( Der, den ich will…”)

Kreslíř a humorista Petr Urban pokřtil s Lounovou, Mládkem i Cimickým nejdelší vtip beze slov na světě

- Praha I Novou knihu Pivrnec humor aneb nejdelší vtip beze slov na světě!, pokřtil humorista a kreslíř Petr Urban. Zdatně mu u toho sekundovali jeho kamarádi a kolegové, mezi nimiž nechyběli třeba Ivan Mládek, Olga Lounová nebo Jan Cimický.

Takhle ji v televizi neuvidíte! Mašlíková na Primě maká naboso, důvod vás překvapí

29. března 2019 - Praha I Nová posila TV Primy a magazínu Sport Star Hana Reinders Mašlíková nechce při práci riskovat zranění. Proto, když jde do tuhého, musí lodičky stranou. Teď přiznala důvod. Na Primu přešla bývalá modelka poté, co ukončila své působení na konkurenční stanici Nova.

Česká Popelka a oslavenkyně Eva Hrušková pokřtila s kolegy včele s Hanou Maciuchovou unikátní knihu!

- Praha I Jiří Štědroň, Růžena Merunková, Antonín Navrátil, Vadim Petrov, Hana Maciuchová a řada dalších osobností pokřtili 27. března, v den narozenin herečky Evy Hruškové představitelky Popelky - unikátní knihu Popelka & spol - 50 let. 

Fešák z První republiky nebo Trháku hvězdou Československého muzikálu, který je poctou Jozefu Krónerovi

- Praha I V seriálu První republika zazářil Robert Urban jako nejmladší bratr Valenta. V poslední době se ale věnuje hlavně divadlu. V pražském muzikálu Trhák hraje agronoma Ticháčka a věnuje se hlavně představením jak v Praze, tak i v Ostravě a Těšíně. Už koncem dubna ho ale budeme moct jako jediného českého herce a zpěváka vidět jako “Paľa” v Československém muzikálu KUBO, který je poctou Jozefu Krónerovi.

Miss České republiky odstartovala ročník 2019

- Praha I Nový ročník Miss ČR odstartovala! Novinkou národní soutěže krásy pro rok 2019 je také projekt Šperk České republiky, do jehož návrhu se nyní může zapojit veřejnost. Šperk bude reprezentovat naši zemi zejména na oficiálních zahraničních prezentacích. Jeho první slavnostní představení proběhne na finálovém galavečeru, které je naplánováno na podzim.

České lvy mají Boková, Issová, Dobrý i režisérka Šimková-Plívová

- PrahaI Filmové ceny Český lev jsou rozdány! Slavnostní, už 26. ročník se uskutečnil v pražském Rudolfinu. Nejlepším filmem se stal letos Všechno bude Olma Omerzua, který je i nejlepším režisérem roku. Snímek získal také ceny za scénář, za herecké výkony ve vedlejších rolích a za střih, celkem tedy 6 cen. Ceny za herecké výkony v hlavních rolích si odnesli Karel Dobrý a Jenovéfa Boková.

Strana výpisu

... 119 ...