Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Velký úspěch mladé zpěvačky: Ewa Farna si ji vybrala jako svou předskokanku!

- Praha I Mladá, teprve 17letá zpěvačka Nelly slaví čím dál větší úspěchy! Zatím je známá spíše z muzikálů Kvítek mandragory, Kocour v botách nebo filmů Špunti na vodě a Strašidla. Teď se ale začíná prosazovat i jako sólová zpěvačka. Se svou kapelou nedávno jela tour s Michalem Hrůzou, a jen co si na chvilku odskočila na dovolenou, má za sebou další koncerty a Ewa Farna ji dokonce dala zajímavou nabídku.

Janek Ledecký a Ivan Hlas spolu, dokonce i v Rudolfinu!

- Praha I Janek Ledecký a Ivan Hlas spolu. Kdo by si myslel, že tito dva interpreti k sobě neladí, plete se. Letos na podzim se spolu objeví v několika českých městech a v Praze spolu vystoupí dokonce i ve slavném Rudolfinu! Už teď je možné si zajistit vstupenky.

Americký pianista oslnil jihočeské publikum

- České Budějovice I Z Irska přijel na jih Čech, konkrétně do Českých Budějovic, světoznámý klavírista David Syme. V divadelním sále Domu kultury Metropol vystoupil v rámci benefičního koncertu pro Nadaci Milana Nového Caps 66. Svým famózním výkonem doslova zdvihl publikum ze židle.

Kodet má výstavu na filmovém festivalu: Přišli Morávková, Hüttnerová i Čenský

- Zlín / Malíř Kristian Kodet se rozhodně nenudí. Ve zlínské Galerii pod Radnicí zahájil v sobotu navečer vernisáží výstavu svých obrazů a grafik, která je letos součástí programu 59. festivalu dětských filmů Zlín fest.

Sexy pár a budoucí manželé Sedláková Pecha chystají benefiční koncert pro malého Nicolase!

- Praha I Sexy pár českého showbyznysu herečka a zpěvačka Kateřina Sedláková a její partner a také budoucí manžel, nositelem Ceny Thálie herec a zpěvák Peter Pecha letos nechystají jen na svůj velký den, ale i charitativní koncert CESTOU NECESTOU - pro Nicolase.

Grébovka byla plná hvězd i rodin s dětmi!

- Praha I Už 4. ročník oslav Mezinárodního dne rodiny pořádala organizace Women for Women, o.p.s. v pražské Grébovce akci Den rodiny Women for Women. V tento významný den patřila sobota nejen rodinám a také ostatním návštěvníkům, kteří chtěli podpořit myšlenku fungující rodiny, jako pevného zázemí nejen pro děti, tátu, mámu, ale i pro jejich prarodiče.

Zpěvačka Marcela Březinová strávila dětství v klášterní škole v Africe. Jak na to vzpomíná?

- Tunis I Marcela Březinová ani na chvilku nezaváhala, když dostala nabídku doprovodit finalisty Muže roku na jejich soustředění do Tuniska. Sbalila svoji dceru Vandu a celá natěšená si užívala sluníčka a všeho dění kolem krásných mužů. Zpěvačka také přiznala, že k Africe má velice blízko, a že jako dítě tady strávila celé tři roky.

Kolářová, Svěrák, Kolečko i Spejbl a Hurvínek budou oceněni za humor v Plzni

- Plzeň I Herečka Daniela Kolářová, herec, textař i dramatik Zdeněk Svěrák, scénárista, dramatik a režisér Petr Kolečko, který stojí i za fenoménem poslední doby seriál Most, ale i Spejbl a Hurvínek se už příští neděli 26. května dočkají prestižního ocenění. V rámci plzeňského 6. ročníku Komedy fest získají cenu za dlouhodobý přínos českému humoru. K tomu všemu bude festival plný zvučných jmen!

Bratři Neckářové vyprodali divadlo a pokřtili knihu veršů, která pomáhá

- Mariánské Lázně I Václav a Jan Neckářovi a skupina Bacily vyprodali beznadějně divadlo v Mariánských Lázních. Koncert měl ale hlubší smysl, než jen slyšet oblíbené hity. Během večera zde moderátor a průvodce akce herec Petr Batěk pokřtil potřetí svou knihu veršů Mezi svými rýmy a pěvecké duo u toho samozřejmě nechybělo.

Troška začne točit novou pohádku: Hrát mu tam bude „tydýt“ Pavlásek a tenhle mladý fešák

- Praha I Další romantickou pohádku začne už za týden natáčet režisér Zdeněk Troška. V příběhu nazvaném Zakleté pírko si nadpřirozenou postavu zahraje „tydýt“, komik a herec Lukáš Pavlásek. Chybět ale nebude ani mladý, sympatický kladný hrdina, kterého ztvární student DAMU Petr Urban.

Duet Karla Gotta a jeho dcery se stal naprostým hitem!

- Praha I Co víc si může zpěvák přát, než aby se píseň, kterou zpívá, stala hitem. Gratulovat si tak může Karel Gott, který nedávno představil nový duet i klip Srdce nehasnou, který natočil se svou dcerou Charlotte. Skladba má už přes 3,5 milionu shlédnutí!

Strana výpisu

... 116 ...