Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Černocká s dcerou a vnučkou mají vánoční singl Čas Vánoc Obraz k singlu je věnován na pomoc Klokánkům!

- Praha I Petra Černocká s dcerou Bárou Vaculíkovou, která vystupuje pod uměleckým jménem Diva Baara a vnučkou Olívií Coco, /na přání uvedena jako Coco Vie/, natočily nový vánoční singl Čas Vánoc. Ústřední fotografie k singlu vznikla ze série snímků, které spolu zástupkyně tří generací rodiny nafotily s Janem Tůmou v rámci jubilea Petry Černocké.

Lucie Vondráčková má nový klip: Natočila ho s tímhle fešákem!

4. prosince 2019 - Praha I Lucie Vondráčková má novou písničku a také klip. Obojí natočila s finalistou 1. řady Československá Superstar Julianem Záhorovským. A jmenuje se trochu zvláště - Umřu s tebou. Co tím je myšleno, není úplně jasné. Že by snad vyznání lásky jednoho k druhému?

Petra Janů se rozhodla, že si konečně pořídí fešáka!

- Praha I Zpěvačka Petra Janů udělala zásadní rozhodnutí: Už nebude žít sama. Po letech singl života si pořídí fešáka, s kterým bude cestovat a trávit veškerý čas. A přitom nenaruší její rozhodnutí, že už žádný vztah nechce, a pokud, tak jen takzvaně "ambulantní"!

Petra Černocká s dcerou oslavily 110 let: Herečka dostala lexikon, vlastní knihu a společně pomohly týraným dětem!

- Praha I Zpěvačka a herečka Petra Černocká a její dcera, zpěvačka Bára Vaculíková slavily narozeniny. Dohromady je jim letos 110 let. Vskutku „čarodějnický“ věk. Do prostor pražské Galerie 1, kde odhalily v rámci vernisáže dvě unikátní expozice, přišly desítky lidí, včetně blízkých přátel a kolegů z řad známých osobností. Oslavenkyně navíc nemyslely jen na sebe, ale i na druhé a pomohly dobré věci – konkrétně týraným či zneužívaným dětem.

Casting na lásku: Nová komedie o neúspěšné herečce, která hledá chlapa pro život

- Praha I Jak těžké je pro neúspěšnou herečku středního věku dosáhnout úspěchu a ještě poznat chlapa pro život? Co všechno musí absolvovat a proč každé její rande končí fiaskem? O tom je nová česká komedie Casting na lásku režisérky Evy Toulové, která se právě natáčí.

Petra Černocká slaví 70: Vychází unikátní kniha a vzniká jedinečná výstava! Co vše uvidíte?

- Praha I Legenda české POP scény, zpěvačka a herečka Petra Černocká slaví 70. narozeniny. Už 24. listopadu oslaví své životní jubileum. Při této příležitosti se uskuteční dvě zásadní události, které o umělkyni mnohé prozradí. Zřejmě i to, co málokdo tuší…

Nejvíce sexy saxofonista křtil své druhé CD. Přišli Slováček, Šporcl i držitel Thálie

- Praha I René Junior je mladý, charismatický a velmi nadaný saxofonista. Nyní vydal své již 2. CD s názvem DIGITAL TRANSITION. Popřát k úspěchům a do klubu La Loca a pokřtít album plné zajímavých skladeb přišli Felix Slováček, Pavel Šporcl a Peter Pecha. O tom, že saxofon sám o sobě sexy, dívky a paní dávno vědí, ovšem v podání tohoto mladého muže tím spíš.

Jan Révai tak trochu vzhůru nohama

- Praha I Charismatický a pořád sexy Jan Révai je jednou z hlavních hvězd skvělé, hořké, francouzské komedie Láska a párečky, která se v obnovené premiéře představila v Praze U hasičů. Teď funguje i jako zájezdovka. Herec měl jen jednu malou „výtku“ a maličko si ´postěžoval´ na diváky.

Mladý umělec Martin Johanna vyzývá v nové audioknize: Vystupme ze sociálních bublin.

- Praha I Po pěti divadelních hrách přichází mladý umělec Martin Johanna s původní audio povídkou Každý ve svém, kterou namluvili herci Ondřej Novák, Kateřina Bohatová a dvojnásobný držitel Ceny Thálie Jan Kříž. Slavnostní křest se konal v kavárně Nona v prostorách Národního divadla.

Už jsem viděli úchvatný „cirkus smyslů“ z Afriky? Pak máte jedinečnou šanci!

- Praha I Pokud chcete vidět úchvatné a unikátní představení – cirkus smyslů z Afriky, máte jedinečnou šanci! Představení protkané skutečnými příběhy z Khayelitshy, největší čtvrti Kapského města, zavítá do Prahy a my vám přinášíme exkluzivní ukázku. Projekt Mother Africa se představí 28. 2. v Kongresovém centru Praha.

Daně, daně a jak na ně? Na premiéru nové komedie přišla Obermaierová i Saskia Burešová

Daně, daně a jak na ně?

- Daně, daně a jak na ně? To není otázka pro daňové poradce, ale název nové komedie, kterou uvedlo v premiéře strašnické Divadélko Radka Brzobohatého. Jeho umělecká šéfová Hana Gregorová může být nadmíru spokojená. Nejenom, že přišla řada celebrit, ale představení se setkalo s obrovským standing ovation.

Strana výpisu

... 115 ...