Nejvíce sexy saxofonista křtil své druhé CD. Přišli Slováček, Šporcl i držitel Thálie - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Nejvíce sexy saxofonista křtil své druhé CD. Přišli Slováček, Šporcl i držitel Thálie

Praha I René Junior je mladý, charismatický a velmi nadaný saxofonista. Nyní vydal své již 2. CD s názvem DIGITAL TRANSITION. Popřát k úspěchům a do klubu La Loca a pokřtít album plné zajímavých skladeb přišli Felix Slováček, Pavel Šporcl a Peter Pecha. O tom, že saxofon sám o sobě sexy, dívky a paní dávno vědí, ovšem v podání tohoto mladého muže tím spíš.

 

 

Díky svému charisma a urostlé postavě je René Junior vnímám i jako nejvíce sexy saxofonista na scéně. To mu samozřejmě lichotí, ale více než na odiv své tělo dává to, co umí.

 

„Já jsem byl kmotrem i prvního alba Reného Juniora s názvem The Secret Moment a nemohl jsem chybět ani tentokrát. René to prostě se saxofonem umí výborně a jsem rád, že je tu někdo další, kdo prostě umí… Je to zkrátka muzika, kterou mám rád. Jeho desce přeji úspěch, protože si to bezesporu určitě zaslouží,“ řekl Felix Slováček.

 

Autor, skladatel a producent René Junior měl z vyznání svého staršího kolegy a ´učitele´ měl velkou radost. „Moc si toho vážím, už proto, že Felix je opravdu Pan saxofonista, hudebník a má cit. A hlavně je to člověk velmi společenský, vzdělaný a vtipný. Jsem moc rád, že přišel i se svou partnerkou Lucií Gelemovou,“ uvedl saxofonista René Junior.

 

Muzika všeobecně provází celý můj život, takže jsem dlouho neváhal stát se kmotrem téhle novinky. Je to velice příjemné album plné pěkných instrumentálních skladeb a René junior to se svým nástrojem umí, takže mu přeji, aby se stejně jako v zahraničí prosadil i u nás a tuhle desku si lidé oblíbili,“ svěřil se Pavel Šporcl, jenž má rád kromě svých houslí i jiné hudební nástroje.

 

„Pavel Šporcl je pojem, hvězda zase jiného a vznešeného nástroje. A ač jsme se dodnes vlastně neznali, o to větší radost mám, a je mi ctí, že tu je a křtí mi desku,“ podotkl René Junior.

 

„René je prostě borec. Mám rád lidi, kteří si svou pílí a úsilím jdou za svým. Ono se to pak znásobí. Mám to taky tak a těší mě, že tu mohu být po boku pana Slováčka a Šporcla, a že si mě René Junior vybral jako kmotra,“ podotkl herec, zpěvák a držitel Thálie Peter Pecha.

 

„Ta hudba je sexy, lidem se líbí, jen na rozdíl od světových ji česká média moc nehrají. Prý nevědí, kam ji zařadit. Snad na Český rozhlas. Přitom je to tak nádherná melodická muzika… V Americe mě hrají, v Anglii, jen tady to má nějaký skluz, zatím,“ podotkl Junior, který už pracuje na dalších projektech, pravidelně hraje v klubech, na VIP akcích, křtech či festivalech a pořádá i své koncerty.

 

 

 

 

Zdroj: Metropol / foto: Jaroslav Hauer

Jedním z kmotrů byl i herec a zpěvák Peter Pecha

Křtilo se rumem, nikoli šampaňským

René Junior psal na nové CD i věnování

René Junior má super postavu i talent

Mladý, urostlý a charismatický to je saxofonista René Junior

Saxofon sám o sobě je velmi sexi nástroj

Tématické zařazení:

 » Kultura