Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Vstupte do světa WONDERLANDU!

Zdroj: Metropol

- Zážitková akce WONDERLAND Halloween se letos vynoří z podsvětí Lucerny v termínu 29. a 30. 10. 2021. Velký sál Lucerny jste doposud mohli poznat jako místo, v němž probíhají především maturitní plesy či koncerty. Je na čase to změnit! Velký sál se promění v místo zesnulých duší, hororového zážitku a nevšední zábavy. Vytvoříme pro vás svět, kde se vaše nejtajnější a nejsmyslnější představy stanou skutečností. Svět, kde si můžete užít svůj strašidelný či vyzývavý kostým bez jakéhokoliv studu a ostychu. Svět, ve kterém můžete být kýmkoliv jen chcete. Špičková zvuková a světelná technika umocní prožitek z dvoudenní party na maximum! Kdo se bojí, nesmí na WONDERLAND Halloween!

Velkolepá módní Show Czech Fashiow

Zdroj: Metropol

- Hotel IMPERIAL se v sobotu 14. srpna stal dějištěm V. ročníku velkolepé módní show Czech Fashion Week 2021. Do Karlových Varů přijelo své modely představit sedm tuzemských i zahraničních
tvůrců, mezi předními modelkami nechyběly finalistky soutěží krásy, například Andrea Verešová, Nikol Švantnerová, Natálie Kočendová, Nikola Kokyová a další. Foto pořídil Daniel Šeiner.

Nové prostory pro podnikatele v centru města a byznys dění

Zdroj: Metropol

- Inovační centrum Ústeckého kraje (ICUK) otevírá nové prostory ICUK WORK SPACE v centru Ústí
nad Labem, které mají sloužit především pro potkávání se s podnikateli, ale také jako zázemí pro lidi na volné noze (freelancery). Prostory slavnostně otevřel ředitel ICUK Martin Mata společně se starostkou Bíliny Zuzanou Schwarz Bařtipánovou. Ta přestřihla pásku od zasedací místnosti, která se nese v duchu zmíněného města (na snímku).
Letos v zimě ho těžký úraz páteře
upoutal na lůžko. Osm týdnů strávil na jednotce intenzivní péče,
tři měsíce na spinální jednotce, teď je v Rehabilitačním
ústavu v Kladrubech, kde
prodělává nácvik soběstačnosti pro běžný život.
Pochopitelně se těší domů,
kde na něj čeká motor motivace – ani ne dvouletá dcerka Viktorka

Sherlock Holmes v Praze i Dechberoucí Zázrak, za tím vším stojí spisovatel Petr Macek

- Praha I Je nejenom uznávaným a u řady čtenářů i známých osobností oblíbeným novinářem, ale také spisovatelem. A to velmi plodným. Díky němu je Sherlock Holmes v Praze! Vychází totiž nové vydání detektivky Golemův stín, ale za sebou má i komiks Dechberoucí Zázrak, na němž spolupracoval i s kolegou Petrem Koplem.

Jan Přeučil slaví, za rok ho čeká jubileum! Víme, co vše se k němu chystá!

- Praha I Neuvěřitelné 84. narozeniny slaví dnes asi nejslavnější nositel klobouků, herec, dabér, rétor i kantor Jan Přeučil. Jeho životní číslo je čtyři, takže slaví rád i se svou ženou, herečkou a první československou Popelkou Evou Hruškovou. Jak ale sám říká, má to na tomto světě naplánováno nejméně na dvacet let. A na příští rok, kdy oslaví půlkulaté jubileum, se chystají opravdu velké věci!

Jiří Krampol a Natálka Grossová spolu na půdě! Tohle musíte vidět!

- Praha I Dvaaosmdesátiletý Jiří Krampol a osmnáctiletá Natálie Grossová se spolu sešli na půdě starého domu. Co hereckého barda a mladičkou zpěvačku svedlo dohromady zrovna do těchto míst? Odpověď je jednoduchá – natáčení videoklipu ke zcela unikátnímu filmu režiséra Tomáše Magnuska Stáří není pro sraby.

Saxofonista René Junior vydal vánoční desku, Bílé Vánoce nazpíval držitel Thálie Pecha

- Praha / Ani ne rok po tom, co ´sexy saxofonista´ René Junior vydal svou druhou desku, Digital Transition, přichází s novým albem LIVE Christmas. Čas, který letos kvůli pandemii koronaviru nemohl trávit hraním v klubech a na soukromých akcích, využil právě k tvorbě nové desky. A slavnou a pravou vánoční Bílé Vánoce mu nazpíval zpěvák, herec a držitel Ceny Thálie Peter Pecha.

Sexy zpěvačka Andrea Hauer debutuje singlem I Think About You

- Praha I Pětadvacetiletá česká zpěvačka lehce exotického vzhledu Andrea Hauer, se hlásí o slovo. Její první singl se jmenuje I Think About You - v překladu Myslím na tebe. Že by "česká Amy Wineouhse"? která je jí inspirací a jíž také dlouhodobě obdivuje?

Jedna Markéta, Petr Kutheil a Petr Kolář: Co je spojuje?

- Praha I Charismatický mladý zpěvák a herec Petr Kutheil má nový duet s názvem „Markéta“. Ke spolupráci si přizval svého rockového a služebně staršího kolegu a přítele Petra Koláře. A jak se ukazuje, oběma jde o stejnou věc – jednu ženu!

Herec a básník Petr Batěk si pořídil archu. Na co se připravuje?

- Mikulov I Je mužem mnoha profesí a možná i mnoha tváří. Herec, básník, muzikant i kantor Petr H. Batěk si pořídil Archu. Kromě herectví v divadlech, v televizi i ve filmu, skládá hudbu, píše texty i vydává básně. Protože nyní pracuje i na nové sbírce, která bude spojena s vínem, zavedly ho cesty až na jižní Moravu.

Mega koncerty Queenie v O2 areně nebudou. A přitom to vypadalo tak nadějně!

- Praha I Přesně za 8 dní se měla v pražské O2 areně uskutečnit světová premiéra mega show kapely Queenie v čele s Michaelem Kluchem - Queen Relived by Queenie. Všechno až doposud i přes komplikovaná omezení v souvislosti s koronavirem vypadalo velmi nadějně. Nakonec byl producent, organizační tým a zástupci areny donuceni tuto show v září i prosinci odvolat!

Strana výpisu

... 112 ...