Jedna Markéta, Petr Kutheil a Petr Kolář: Co je spojuje? - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Jedna Markéta, Petr Kutheil a Petr Kolář: Co je spojuje?

Praha I Charismatický mladý zpěvák a herec Petr Kutheil má nový duet s názvem „Markéta“. Ke spolupráci si přizval svého rockového a služebně staršího kolegu a přítele Petra Koláře. A jak se ukazuje, oběma jde o stejnou věc – jednu ženu!

 

Na štěstí o Markétu, tedy o podstatu samotného duetu. Jak se oba zpěváci s úžasným hlasovým fondem shodli, ve spojení s textem od Václava Kopty, který se aktuálně doléčuje z covidové nákazy, vzniklo něco hodně zajímavého a nekonvenčního.

 

„Jsem moc rád, že tohle vzniklo. Desku má na starosti skvělý hudební skladatel a aranžér Jirka Vidasov a protože jsme k tomu právě točili klip, tak o režii se postaral Milan Balkins. Natáčeli jsme v Coco baru a moc jsme si to užili, což snad bude jak z klipu, tak i z fotek patrné,“ svěřil se Petr Kutheil, o němž se už dlouho hovoří jako o velkém talentu!

 

V klipu se objeví nejenom velká řada atraktivních dívek různých typů i etnik, což je pro pány jistě velmi fascinující podívaní, ale například i oblíbený divadelní, filmový a televizní herec Jaromír Nosek.

 

„Já jsem si to užil náramně a jsem moc rád, že mě kluci k tomu přizvali. Co víc si přát, než točit klip s profíky a partou krásných holek,“ svěřil se Nosek.

 

Mnozí se ptají i na to, zda přítelkyně Petra Kuthaila Markéta Šandová tak trochu nežárlí, když je její drahý obklopen tolika kráskami?

 

„My jsme to vyřešili ideálně. Dali jsme jí hlavní roli té Markéty a bylo. Takže nemá důvod žárlit,“ usmívá se Kuthail.

Zdroj: Metropol /Foto: Jaroslav Hauer

Kromě Petra Kutheila, Petra Koláře hraje v klipu i Jaromír Nosek

V příběhu klipu jde o jednu ženu

Oba Petrové, skvělí zpěváci se sešli v klipu Markéta

Herec Jaromír Nosek jako barman

Tématické zařazení:

 » Kultura