Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Do seriálu Krejzovi nastupuje nová tvář!

- Praha I Seriál Krejzovi na TV Prima má řadu svých fanoušků. Nyní se diváci dočkají nové postavy. Novou posilou se stane Klára Cibulková, která si zahraje ředitelku krajské veterinární správy, a bude tak nadřízenou seriálového veterináře Jana Šťastného.

Top Model of the Year startuje a zná už své finalistky!

- Praha I Další roční soutěže krásy Top Model of the Year startuje. Už 26. dubna se v pražském Hotelu Bohemia v centru města uskuteční finálový večer. V tomto týdnu se v hotelu Le Palais uskutečnil casting, z něhož vyšlo 12 dívek - deset soutěžících a dvě náhradnice.

Herci a moderátorovi Petru Baťkovi rostou zdární nástupci

- Plzeň I Petr Batěk není jen herec, který účinkuje v Národním divadle, divadle v Chebu nebo Kladně. Je i moderátorem, který poměrně často provází různými společenskými akcemi a událostmi. A jak se zdá, vyrůstají mu už zdární nástupci. Jeho vlastní děti!

Monika Absolonová řekla dost!

- Praha I Ani za velké peníze už nechce Monika Absolonová pokračovat. Zpěvačka odmítla moderování další řady pořadu Mladší o 10 let na Nově, protože se tam změnily podmínky a tým. A kvůli mateřským povinnostem nepřijala ani roli v novém muzikálu Čarodějka.

Petr Nárožný slavil narozeniny! Jeho syn mu se svým partnerem veřejně popřáli

- Praha I Jeden z našich nejoblíbenějších herců Petr Nárožný o víkendu slavil. K úctyhodným 81. narozeninám mu jeho syn Petr Nárožný ml. popřál veřejně. A nebyl v tom sám. Potvrdil tak, že spekulace o jejich údajně špatných vztazích byly jen lží a výmyslem bulváru.

Kristian Kodet je zpět v Česku! Čekají ho dvě velké výstavy

- Praha / Tábor I Kristian Kodet je zpět v Česku. Nedávno se vrátil ze svého pětiměsíčního pobytu na Floridě, kde už několikátým rokem s rodinou tráví českou zimu. Teď je plný energie a začíná naplno pracovat, protože ho čekají dvě velké výstavy.

Jedna z nejstarších českých hereček Zdenka Procházková má Rozhlasovou Thálii!

- Olomouc I Zdenka Procházková, která je jednou z nejstarších českých hereček, získala Rozhlasovou Thálii za herecký výkon v rozhlasové hře. Stalo se tak během závěrečného večera festivalu Prix Bohemia radio v prostorách Olomouckého arcibiskupství z rukou prezidenta Herecké asociace Ondřeje Kepky.

Milan Peroutka a shopaholic Nicol dostali další životní šanci! Budou z nich moderátoři Novy!

- Praha I Zpěvák, hudebník, ale taky herec Milan Peroutka dostal novou šanci. Na blond obarvený mladý umělec se od pondělí spolu s youtuberkou Nikolou Čechovou, známou jako Shopaholic Nicol stanou novou moderátorskou dvojicí Snídaně s Novou.

Lea Šteflíčková: Kamarádky mi závidí zuby, nedivím se jim

- Praha I Úřadující Česká Miss Lea Šteflíčková ke bezesporu krásná žena. Ale i když se to na první pohled nezdá, měla problémy se zuby. Pro modelku by to mohl být v budoucnu problém, přeci jen úsměv je důležitou součástí její branže. Naštěstí zasáhla včas, respektive její dentista.

Miss České republiky s Czech Fashion Week uzavřeli spolupráci!

- Praha I V červnu 2019 se uskuteční třetí ročník jedné z nejdůležitějších módních událostí v České republice, Czech Fashion Week, poprvé za účasti vítězek národní soutěže krásy Miss České republiky.Oficiální spolupráce s Miss České republiky.

Patrasová s Bezděkovou vybíraly finalisty Muže roku 2019

- Praha I Herečka Dagmar Patrasová, stejně jako Česká Miss 2016 Andrea Bezděková byly první dubnovou sobotu hosty a porotkyněmi posledního castingu soutěže mužské krásy Muž roku 2019. Okukovaly tak mladé muže, velice aktivně se zapojovaly do výběrového dění a kluky bombardovaly všetečnými dotazy.

Strana výpisu

... 118 ...