Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Takhle ji v televizi neuvidíte! Mašlíková na Primě maká naboso, důvod vás překvapí

29. března 2019 - Praha I Nová posila TV Primy a magazínu Sport Star Hana Reinders Mašlíková nechce při práci riskovat zranění. Proto, když jde do tuhého, musí lodičky stranou. Teď přiznala důvod. Na Primu přešla bývalá modelka poté, co ukončila své působení na konkurenční stanici Nova.

Česká Popelka a oslavenkyně Eva Hrušková pokřtila s kolegy včele s Hanou Maciuchovou unikátní knihu!

- Praha I Jiří Štědroň, Růžena Merunková, Antonín Navrátil, Vadim Petrov, Hana Maciuchová a řada dalších osobností pokřtili 27. března, v den narozenin herečky Evy Hruškové představitelky Popelky - unikátní knihu Popelka & spol - 50 let. 

Fešák z První republiky nebo Trháku hvězdou Československého muzikálu, který je poctou Jozefu Krónerovi

- Praha I V seriálu První republika zazářil Robert Urban jako nejmladší bratr Valenta. V poslední době se ale věnuje hlavně divadlu. V pražském muzikálu Trhák hraje agronoma Ticháčka a věnuje se hlavně představením jak v Praze, tak i v Ostravě a Těšíně. Už koncem dubna ho ale budeme moct jako jediného českého herce a zpěváka vidět jako “Paľa” v Československém muzikálu KUBO, který je poctou Jozefu Krónerovi.

Miss České republiky odstartovala ročník 2019

- Praha I Nový ročník Miss ČR odstartovala! Novinkou národní soutěže krásy pro rok 2019 je také projekt Šperk České republiky, do jehož návrhu se nyní může zapojit veřejnost. Šperk bude reprezentovat naši zemi zejména na oficiálních zahraničních prezentacích. Jeho první slavnostní představení proběhne na finálovém galavečeru, které je naplánováno na podzim.

České lvy mají Boková, Issová, Dobrý i režisérka Šimková-Plívová

- PrahaI Filmové ceny Český lev jsou rozdány! Slavnostní, už 26. ročník se uskutečnil v pražském Rudolfinu. Nejlepším filmem se stal letos Všechno bude Olma Omerzua, který je i nejlepším režisérem roku. Snímek získal také ceny za scénář, za herecké výkony ve vedlejších rolích a za střih, celkem tedy 6 cen. Ceny za herecké výkony v hlavních rolích si odnesli Karel Dobrý a Jenovéfa Boková.

Slavní pokřtili knihu básní herce Petra Baťka, jejíž výtěžek jde na pobodaného sportovce!

- Praha I Herci Ladislav Županič, Ladislav Frej, Roman Štabrňák, Kristýna Janáčková, saxofonista Felix Slováček nebo režisér Tomáš Magnusek se v pražské Národní kavárně stali kmotry třetí sbírky básní svého kamaráda a kolegy Petra Baťka s názvem Mezi svými rýmy. Publikace má charitativní podtext!

Zdeněk Troška začne točit novou pohádku! Koho v ní uvidíte?

- Praha I Zdeněk Troška je člověk velmi činorodý a jak sám říká, neví co je to nuda. Zatímco loni si dal od natáčení pauzu, letos se naplno pustí do práce. V podstatě už se tak stalo, aby koncem května v jižních a západních Čechách začal realizovat svou novou pohádku.

Popelka slaví 50: Rozhlasovým tobogánem startuje tour a vznikla i unikátní kniha!

- Pohádka o Popelce se stala legendární. Však také letos je to neuvěřitelných 50 let, kdy vznikl první československá, ještě černobílá podoba Popelky s Evou Hruškovou a Jiřím Štědroněm v hlavní roli. Při této příležitosti startuje jak talk show tour, tak také vychází unikání kniha.

Kdo vyhraje další ročník prestižní soutěže krásy Top Model of the Year 2019?

- Praha I Další ročník prestižní soutěě Top Model of the Year se blíží. I v letošním roce 2019 hledají její organizátoří dívky a ženy, z nichž se bude vybírat ta nejkrásnější a nejzajímavější. Nejde totiž jen o vizuální stránku.

Mireille Mathieu vyprodala dva pražské koncerty a oznámila další

- Francouzská šansonová zpěvačka Mireille Mathieu vyprodala dva pražské koncerty v pražském Kongresovém centru. Kromě toho pak vystoupila i na Pražském hradě za účasti prezidenta Miloše Zemana a stovek pozvaných hostí. Zároveň oznámila další koncert na příští rok.

Čerstvý držitel Ceny Anděl Miro Žbirka v novém klipu připomíná Formanův Konkurs i legendární Semafor

- Praha I Nový singl Mira Žbirky Každý chce byť naj z oceněného Double Alba ve videoklipu připomíná dobu slavného Semaforu a kultovní film Miloše Formana Konkurs, který měl premiéru před 55 lety. Stejně jako film, tak i klip se v režii Davida Žbirky natáčel v prostorách divadla a podobně jako ve filmu, i v klipu se objeví nejznámější osobnost této scény pan Jiří Suchý.

Strana výpisu

... 120 ...