Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Připravte si kapesníky, hlásají české vipky. Dojemné finále Avengers vás dostane!

- Praha I A je to tady. Letos nejvíce očekávaný film Avengers: Endgame jde konečně do kin! Není se tedy čemu divit, že to na slavnostní premiéře v IMAX na pražské Floře praskalo ve švech. Velkolepé finále marvelovské série si nenechalo ujít mnoho českých celebrit. Dorazila Aňa Geislerová, Leona Machálková, Eva Decastelo, Kristýna Leichtová, Tomáš Matonoha, Jakub Kohák, Petra Černocká, Patricie Solaříková nebo Monika Leová.

V pražské Hybernii odehrají v premiéře unikátní muzikál KUBO, pocta Jozefu Kronerovi

- Praha I Vítěz slovenského Talentu Peter Brajerčík, slovenský herec, který se proslavil v Česku rolemi záporáků Ján Jackuliak, herec a zpěvák Robert Urban a dalších více jak 20 herců, tanečníků, zpěváků se v pondělí večer sejdou v pražské Hybernii, aby zde divákům představili unikátní Česko Slovenský muzikál KUBO, pocta Jozefu Kronerovi.

Švormová, Rous i Petrášková se sešli ve studiu a recitovali básně!

- Ústí nad Labem I Česká Angelika, tedy Libuše Švormová se zamilovala do básniček. Řadu let se kromě herectví věnuje i práci za mikrofonem, jak v dabingu, tak v rozhlasu, ale nově i načítáním audioknih. Teď byla přizvána do natočení audioverze nové básnicné sbírky svého hereckého kolegy Petra Baťka.

Zemřel herec Jaroslav Kepka, strýc Honzíka z Arabely

- Praha I Ve věku 83 let zemřel ve středu herec a dabér Jaroslav Kepka. Oznámil to jeho synovec, herec a prezident Herecké asociace Ondřej Kepka. Jeho otec a zesnulý umělec, byli bratři. Z filmu si diváci Jaroslava Kepku pamatují třeba jako Rumplcimprcampra ze stejnojmenné pohádky

Výměna manželek na Nově končí, začíná jiná reality show!

- Praha I Nova minulou středu odvysílala poslední díl reality show Výměna manželek. Jedenáctou řadou cyklus sondy do domácností Čechů prozatim končí. V dalším týdnu televize nasazuje jiný druh pořadu.

Do seriálu Krejzovi nastupuje nová tvář!

- Praha I Seriál Krejzovi na TV Prima má řadu svých fanoušků. Nyní se diváci dočkají nové postavy. Novou posilou se stane Klára Cibulková, která si zahraje ředitelku krajské veterinární správy, a bude tak nadřízenou seriálového veterináře Jana Šťastného.

Top Model of the Year startuje a zná už své finalistky!

- Praha I Další roční soutěže krásy Top Model of the Year startuje. Už 26. dubna se v pražském Hotelu Bohemia v centru města uskuteční finálový večer. V tomto týdnu se v hotelu Le Palais uskutečnil casting, z něhož vyšlo 12 dívek - deset soutěžících a dvě náhradnice.

Herci a moderátorovi Petru Baťkovi rostou zdární nástupci

- Plzeň I Petr Batěk není jen herec, který účinkuje v Národním divadle, divadle v Chebu nebo Kladně. Je i moderátorem, který poměrně často provází různými společenskými akcemi a událostmi. A jak se zdá, vyrůstají mu už zdární nástupci. Jeho vlastní děti!

Monika Absolonová řekla dost!

- Praha I Ani za velké peníze už nechce Monika Absolonová pokračovat. Zpěvačka odmítla moderování další řady pořadu Mladší o 10 let na Nově, protože se tam změnily podmínky a tým. A kvůli mateřským povinnostem nepřijala ani roli v novém muzikálu Čarodějka.

Petr Nárožný slavil narozeniny! Jeho syn mu se svým partnerem veřejně popřáli

- Praha I Jeden z našich nejoblíbenějších herců Petr Nárožný o víkendu slavil. K úctyhodným 81. narozeninám mu jeho syn Petr Nárožný ml. popřál veřejně. A nebyl v tom sám. Potvrdil tak, že spekulace o jejich údajně špatných vztazích byly jen lží a výmyslem bulváru.

Kristian Kodet je zpět v Česku! Čekají ho dvě velké výstavy

- Praha / Tábor I Kristian Kodet je zpět v Česku. Nedávno se vrátil ze svého pětiměsíčního pobytu na Floridě, kde už několikátým rokem s rodinou tráví českou zimu. Teď je plný energie a začíná naplno pracovat, protože ho čekají dvě velké výstavy.

Strana výpisu

... 118 ...