Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Queenie s frontmanem Michaelem Kluchem: To se nedá vyprávět, to se musí zažít!

- Praha I The Show Must Go On, hlásí do světa dnes již legendární česká skupina QUEENIE v čele s frontmanem Michaelem Kluchem. Jde o reakci na množící se dotazy, jak to teď vlastně kvůli (po)koronavirové krizi bude s obřími, již jednou přeloženými koncerty v pražské O2 areně. Show bude, jedou se letní koncerty a kapela oznámila i bombastickou zprávu!

Andrea Kalivodová poděkuje v katedrále pro zdravotníky v první linii!

12. srpna 2020 - Brno I Už jednou se mimořádný, charitativní koncert Májový Petrov musel překládat. Důvodem byla nejistá situace a nemožnost pořádat větší akce kvůli koronavirové situaci. Nyní pořadatelé doufají, že koncert, na němž za doprovodu brněnského hudebního tělesa Virtuosi Vrunenses s dětského pěveckého sboru Kantiléna zazpívá sólistka opery Národního divadla v Praze Andrea Kalivodová.

Zakladatelé lednického vinařství naplnili svoji vizi: vinařství jako centrum zážitkové gastronomie i turistický cíl

- Spoluzakladatelé rodinného z Lednice Roman Žďárský a Jindřich Sobota si před třiceti lety vytyčili velký cíl. A sice - vytvořit v srdci Lednicko-Valtického areálu, na dosah proslulého lednického zámku či neméně atraktivního Minaretu, vinařství evropského formátu. A to se jim podařilo. Dnes je to nejenom o víně jako o lahodném nápoji, ale i o zážitcích a turistickém centru.

Starý mládenec Šimůnek a sexy Mynářová spolu? A co to dítě?

- Že by se herec a moderátor a věčný „starý mládenec“ Mirek Šimůnek konečně usadil? A že by v sobě probudil otcovské sklony? Že by ale pak tím pádem zabrousil do jiných a „vyšších vod“? On, spokojený, usmívající se a vedle sebe sexy krásku, moderátorku a manželku hradního kancléře Alex Mynářovou. K tomu ještě i její dvě děti. To přeci není samo sebou!

Milujete písničky Freedie Mercuryho?Pak musíte vyrazit na letní koncerty Queenie

- Pokud s vámi cloumají písničky Freddie Mercuryho, pak si nesmíte nechat ujít letní open-air koncerty kapely Queenie s Michaelem Kluchem. Je to taková malá ochutnávka mega koncertů, které si pro fanoušky připravili na září a prosinec v pražské O2 areně.

Anička Slováčková má nový klip, podívejte se jak jí to sluší

- Praha I Anna Julie Slováčková se poté, co prošla náročnou onkologickou léčbou, vrhla zase do práce. Představila nový klip, který k písničce s názvem Co víc natočila se svou kapelou Aura. Videoklip plný optimismu a pozitivní energie si zpěvačka nadělila předčasně ke svým narozeninám!

Miss ČR hledá krásky do letošního ročníku

- Praha I Miss České republiky odstartovala představením tří automobilů pro vítězky. Zaměří se na charitativní projekt Počítače dětem a obnovení věhlasu jablonecké bižuterie. Národní soutěž krásy se přizpůsobila aktuální situaci a přichází s online castingy, které startují v květnu.

Cukrář Josef Maršálek z televizní show: Peče, miluje a žije!

- České Budějovice I Ve svých 38 letech toho má cukrář Josef Maršálek už opravdu hodně a mnoho toho taky dokázal. Kromě toho, že se stal hvězdou televizní show Peče celá země, skvěle se prosadil nejen u nás, ale hlavně v zahraničí, kde taky část svého života. Nějakou dobu pobýval i v Buckinghamském paláci.

Zpěváka Patrika Stoupu sledovalo na 3000 diváků

- Praha I Zpěvák Patrik Stoupa vystoupil před pár dny na pražském Proseckém malém náměstíčku. Koncert to byl pravda trochu jiný, diváci, kterých bylo přes 3000, se neshromáždili pod pódiem, ale za svými monitory a telefony v pohodlí domova a sledovali online přenos Patrika a jeho kapely.

Smutné výročí: Před třemi lety odešla zpěvačka Věra Špinarová, kterou čekalo zásadní tour!

- Ostrava I Čas neuvěřitelně letí, a proto si mnozí říkají, že to snad ani není možné. Už totiž uplynuly 3 roky od chvíle, kdy odešla Věra Špinarová, zpěvačka s asi největším hlasem u nás. Nic přitom nenasvědčovalo tomu, že by měla zemřít tak brzo. Před sebou toho měla ještě hodně a moc se těšila na nové, zásadní turné, které měla odjet se svou nejbližší kamarádkou.

Bobo a Heluš z Ordinace zase spolu na divadle - tentokrát se Zounar nesvléká, ale "on je žena"

- Praha I Nejprve se na jevišti svlékal, teď je pro změnu oblečený až moc a rovnou do dámských šatů. Martin Zounar je teď tak trochu "žena". V nové komedii Osm eur na hodinu hraje travestitu a každý, kdo představení viděl, propukl ve smích. Kromě něj v příběhu hrají Martina Randová, Martin Kraus, Zbyšek Pantůček, v alternacích Daniela Šinkorová a Antonín Procházka. Ten také komedii režíroval

Strana výpisu

... 113 ...