Starý mládenec Šimůnek a sexy Mynářová spolu? A co to dítě? - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Starý mládenec Šimůnek a sexy Mynářová spolu? A co to dítě?

Že by se herec a moderátor a věčný „starý mládenec“ Mirek Šimůnek konečně usadil? A že by v sobě probudil otcovské sklony? Že by ale pak tím pádem zabrousil do jiných a „vyšších vod“? On, spokojený, usmívající se a vedle sebe sexy krásku, moderátorku a manželku hradního kancléře Alex Mynářovou. K tomu ještě i její dvě děti. To přeci není samo sebou!

 

Při pohledu na fotku se zdá, že je to šťastná a spokojená rodinka a Mirek s dítětem v náručí je ten nejvíc sexy chlap v Česku. Jenomže všechno je jinak.

 

„Mirka jsem požádala, zda by se stal naší první mužskou tváří pro módní kolekci oblečení, které navrhuji, a jehož výtěžek jde na dobrou věc – na Nadaci pro nedonošené děti. Spolupráce s ním byla skvělá. Jednak se známe, jsme kamarádi, a jednak on má smysl pro humor,“ prozradila Alex Mynářová, která jako matka sama dobře ví, co je to za starosti mít předčasně narozené miminko.

 

„Kdo to nezažije, nepochopí. Ten strach, obavy, aby všechno dobře dopadlo. A my se snažíme právě takovým dětičkám a jejich rodičům pomoci,“ svěřila se sexy moderátorka, která je sice teď na mateřské, ale před kameru a k mikrofonu se rozhodně vrátí.

 

„Alex má všech pět pé proto, aby zase dělala to, co jí jde a sluší. Je to krásná, vtipná, charismatická žena, a ještě ke všemu skvělá máma! Během focení jsme zažili spoustu legrace a její kluci Vrátík a Viktorem byli úžasní,“ rozplýval se Mirek Šimůnek.

 

„Mirka si umím představit jako tátu. Neskutečně by mu to slušelo, no řekněte sami,“ dodala Alex Mynářová.

 

„Zatím to neplánuji, ale kdo ví, třeba časem, třeba jednou….,“ dodal herec a moderátor, který momentálně má na Primě roli v seriálu Sestřičky Modrý kód, a září bude hrát dvě premiéry v hudebním představení Cyrano ve svém domovském Strašnickém Divadélku Radka Brzobohatého,kde hraje směšného hraběte De Guiche.

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Metropol, Foto: Alex by Gianni

Mirku Šimůnkovi by to s miminkem velmi slušelo.

Mirek Šimůnek s malým Viktorkem v náručí.

Mirek Šimůnek s Alex Mynářovou a jejím synem v rámci focení kampaně

Herec a moderátor Mirek Šimůnek v tričku od Alex by Gianni

Mirku Šimůnkovi černá prostě sluší

Alex Mynářová se starším synem Vráťou

Vypadají jako spokojená rodinka, ale pojí je jen přátelství a focení pro fashion značku

Mirek Šimůnek s Vráťou v Malešickém parku

Tématické zařazení:

 » Kultura