Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Ředitel Muže roku a Nej sestřičky slavil ve velkém stylu!

- Praha I Ve velkém stylu oslavil David Novotný svoje 40. narozeniny. Před zaplněným Divadlem U Hasičů mu písničkou gratulovalo na třicet šest účinkujících. Byl to zlomek těch, s kterými prezident soutěže Muž roku, ředitel soutěže Batist Nej sestřička a pořadatel koncertů v městě Náchod a okolí spolupracuje na svých akcích.

Daniela Kolářová dostala tuhle krásnou cenu! Proč ale až teď?

- Praha I Cenu Zlatý velbloud získala Daniela Kolářová. Herečka cenu festivalu humoru Komedy fest za celoživotní přínos českému humoru získala až nyní. Proč, když jde o ocenění za loňský rok? Důvody byly zdravotní a organizační.

Legendární Tom & Jerry slaví neuvěřitelné výročí! Příběhy se tajně vyráběly i u nás!

- Praha I Kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom, zpívá se v českém textu ústřední písničky k animované pohádky Tom & Jerry. Tato legendární a vtipná dvojice slaví neuvěřitelné 80. narozeniny. Málokdo však tuší, že se pohádková seriál svého času vyráběl v tehdejším komunistickém Československu!

Zounar s Krausem už bylo 100krát nahatí! Teď se chystají na eura!

- Praha I Už 100krát nahatí byli Martin Zounar a Martin Kraus v rámci veleúspěšného představení Dva nahatý chlapi. Za více jak rok, co se komedie od Sébastiena Thiéryho v Česku hraje, už ji viděly desítky tisíc diváků nejenom v Praze, ale po celé republice. Těmto dvěma skvělým hercům, které od sebe dělí jedna generace, zdárně sekundují kolegyně Martina Randová a Daniela Šinkorová, v alternaci s Michaelou Sejnovou Ditrichovou.

Tenhle roztomilý klip, který natočil herec Petr Batěk se svými dětmi, musíte vidět!

- Praha I Petr Batěk není jen herec, který působí v Národním divadle a v dalších dvou divadlech, ve filmech i v televizi, ale je i básník, hudebník a textař! Teď do světa pustil mimořádně roztomilý singl a k němu i klip s názvem Věřím v lásku, který natočil se svými dětmi. Sami posuďte, jak se mu to povedlo.

Film o domácím násilí podle skutečné události: Podívejte se na Film o filmu Můj příběh!

- Praha I Silný životní a hlavně pravdivý příběh, skvělé a atraktivní herecké obsazení - to je film Můj příběh, režisérský debut Libora Adama. Téma obětí domácího násilí nabízí několik variant pojetí - pro tento film jsou však samotné násilné situace spíše ilustrací, i když velmi realistické. Jde o snímek, který v kinech musíte vidět!

DJ BoBo a česká Madonna chystají pořádnou hudební párty v Praze.

- Praha I Není náhodou, že slavný hudebník, zpěvák DJ BoBo navštívil před nedávnem Prahu - odtud totiž pochází i jeho zpěvačka - Kateřina Mátlová, za hranicemi známá jako Kate Matl, která jej doprovází již pátým rokem! A tentokrát byli i s celým týmem hlavními hosty na párty jedné české nadnárodní společnosti. Využili jsme této příležitosti a zeptali se Katky na pár otázek.

Sympaťák a držitel Thálie Peter Pecha pracuje na své sólové kariéře

- Praha I Je jen málo takových v současném českém showbyznysu, kteří na sobě tvrdě pracují a hovoří za ně činy. Peter Pecha, rodilý Slovák, na kterém by to ale ani v řeči nebo psaném projevu nepoznal, je naštěstí právě takový. Držitel Ceny Thálie za Rockyho, představitel řady muzikálových rolí, nyní pracuje na své sólové kariéře.

Neskutečný Jan Přeučil: V 83 letech hodinu nesleze z jeviště!

- Praha I Herec a dabér Jan Přeučil oslaví letos v únoru úctyhodné 83. narozeniny. Přesto je schopen hrát představení, kde více jak hodinu nesleze z jeviště, na kterém je navíc celou dobu sám. Gogolovy Bláznovy zápisky poprvé hrál před 50 lety, nyní se k němu vrátil a jeho výkon je obdivuhodný!

Jiří Suchý vzpomínal na Jana Wericha také s jeho nemanželským synem

- Praha I Kdo by nerad vzpomínal na hereckou legendu Jana Wericha. Pár svých vzpomínek přidal v rámci jubilejního , již čtyřicátého pořadu "Hovory W" Jiří Suchý. Společně s jeho synem, Jiřím Werichem Petráškem a dalšími hosty v pražském Divadle Karla Hackera.

Divadlo Radka Brzobohatého rozpálilo českou premiérou muzikálové parodie 50 ODSTÍNŮ! jeviště i hlediště

Zdroj: Metropol

- Praha I Napřed kniha uchvátila čtenáře. Pak film dobyl stříbrná plátna. A teď je tu muzikál – ovšem v „odstínu“, který mnohé diváky nejspíš pořádně překvapí. Divadlo Radka Brzobohatého uvedlo v pátek a sobotu (22. a 23. 11. 2019) premiéru muzikálové parodie 50ODSTÍNŮ! a sklidilo nadšené ovace ve stoje.

Strana výpisu

... 114 ...