Do seriálu Krejzovi nastupuje nová tvář! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Do seriálu Krejzovi nastupuje nová tvář!

Praha I Seriál Krejzovi na TV Prima má řadu svých fanoušků. Nyní se diváci dočkají nové postavy. Novou posilou se stane Klára Cibulková, která si zahraje ředitelku krajské veterinární správy, a bude tak nadřízenou seriálového veterináře Jana Šťastného.

 

Z Brna ke Krejzovým přijede Livie (Klára Cibulková), sestra Lady (Yvetta Blanarovičová), která se na chvíli zabydlí u své sestry a bezpochyby vzbudí pozornost. Obzvláště u Petra Vymeše (Jan Šťastný). Diváci tak dostanou novou tvář úspěšného seriálu. Herečku znají z jiných filmů a seriálů, vždy jako sympatickou a empatickou postavu.

 

„Doktor Vymeš se sice nezdá, pořád nic, a najednou rychle najde společnou řeč s novou kolegyní. Livie hned při prvním setkání narazí na Petra, je také sestrou ženy, kterou mu neustále dohazuje jeho matka. Zároveň nastoupí jako nová veterinářka z krajské správy, a najednou tihle dva najdou společnou řeč," poodhaluje svoji úlohu herečka, která přiznává, že když k ní nabídka na natáčení přišla, tak se na několik dílů podívala.

 

„Role nebude tak výrazná a poté, co jsem odešla z jiného seriálu, tak se mi do dalšího moc nechtělo, to přiznávám. Nakonec však zvítězilo pragmatické rozhodnutí, a hlavně to, že to nebude časově náročná role, takže půjde skloubit s ostatní prací, kterou mám,” podotkla Cibulková.

 

Nejvíce času bude seriálová Livie trávit s Petrem Vymešem, se Zdeničkou Kramperovou a spoustou zvířat. Z prvního natáčecího dne tak herečka rozhodně obavy neměla. „Vím, jak to v seriálovém provozu chodí, z toho žádné obavy nepanovaly. Ale byla jsem zvědavá na štáb. Do té doby jsem se moc neznala s Honzou Šťastným ani Pavlou Tomicovou - a musím říct, že to jsou dobří herci a moc mě to s nimi baví.”

 

Jako veterinářka si zažije i pár setkání se zvířaty, a to je pro Kláru Cibulkovou za odměnu. „Zatím je to na úrovni injekcí a víc má Livie papírování než operací. Hodně času ale trávíme u koní a to mě moc baví. Jsem velká milovnice koní a psů. Žádného zvířete se nebojím, vůči šelmám mám sice respekt, ale do tygří klece jsem už taky vlezla. Samozřejmě s dozorem," usmívá se Klára Cibulkové, kterou seriálový zvěřinec jedině potěšil. 

 

Jak ale nakonec dopadne první setkání Livie a Petra a proč se objeví na jeho veterinární klinice? Na to se diváci mohou těšit už ve čtvrtek ve 20.15 na televizi Prima.

Zdroj: Metropol / Fotot: FTV Prima

Klára Cibulková bude novou posilou seriálu Krejzovi

Klára Cibulková při natáčení s Pavlou Tomicovou

V seriálu se Cibulková bude potkávat i s Janem Šťastným

Tématické zařazení:

 » Kultura