Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Jedna z nejstarších českých hereček Zdenka Procházková má Rozhlasovou Thálii!

- Olomouc I Zdenka Procházková, která je jednou z nejstarších českých hereček, získala Rozhlasovou Thálii za herecký výkon v rozhlasové hře. Stalo se tak během závěrečného večera festivalu Prix Bohemia radio v prostorách Olomouckého arcibiskupství z rukou prezidenta Herecké asociace Ondřeje Kepky.

Milan Peroutka a shopaholic Nicol dostali další životní šanci! Budou z nich moderátoři Novy!

- Praha I Zpěvák, hudebník, ale taky herec Milan Peroutka dostal novou šanci. Na blond obarvený mladý umělec se od pondělí spolu s youtuberkou Nikolou Čechovou, známou jako Shopaholic Nicol stanou novou moderátorskou dvojicí Snídaně s Novou.

Lea Šteflíčková: Kamarádky mi závidí zuby, nedivím se jim

- Praha I Úřadující Česká Miss Lea Šteflíčková ke bezesporu krásná žena. Ale i když se to na první pohled nezdá, měla problémy se zuby. Pro modelku by to mohl být v budoucnu problém, přeci jen úsměv je důležitou součástí její branže. Naštěstí zasáhla včas, respektive její dentista.

Miss České republiky s Czech Fashion Week uzavřeli spolupráci!

- Praha I V červnu 2019 se uskuteční třetí ročník jedné z nejdůležitějších módních událostí v České republice, Czech Fashion Week, poprvé za účasti vítězek národní soutěže krásy Miss České republiky.Oficiální spolupráce s Miss České republiky.

Patrasová s Bezděkovou vybíraly finalisty Muže roku 2019

- Praha I Herečka Dagmar Patrasová, stejně jako Česká Miss 2016 Andrea Bezděková byly první dubnovou sobotu hosty a porotkyněmi posledního castingu soutěže mužské krásy Muž roku 2019. Okukovaly tak mladé muže, velice aktivně se zapojovaly do výběrového dění a kluky bombardovaly všetečnými dotazy.

Lucie Bílá oslavila narozeniny s předstihem, s překvapením a se stovkami diváků!

- Praha I Dvacetinásobná Zlatá slavice Lucice Bílá slavila dvojí narozeniny. Jednak své, a pak ty jednoho z nejúspěšnějších českých muzikálů Carmen, kde hraje hlavní roli. Mnohé však bylo pro zpěvačku velkým překvapením.

Zpěvák Niko vydává nový klip. VIDEO uvnitř článku!

- Praha I S vydáním nového videoklipu si sice dal načas, stálo za to si ale počkat. Fanoušci zpěváka Nika Jalauzidise budou spokojení. Klip k písní Night & Day, který natočil na zámku v Jablonné, stojí za to! 
Niko Jalauzdis v posledních měsících sice vydával jeden singl za druhým, k žádnému z nich ale nenatočil videoklip. Jak sám říká, nechtěl se unáhlit a čekal na tu pravou píseň. 

Legendární Peter Nagy k šedesátým narozeninám nadělí fanouškům česko-slovenské turné

- Praha I Slovenská popová legenda Peter Nagy slaví letos v dubnu kulaté jubileum. Zpěvák, skladatel, hudebník, textař a producent příležitosti svých šedesátin nabídne publikum své velké tour, během něhož odehraje 11 velkolepých koncertů u nás i na Slovensku. Pro fanoušky připravuje dvouhodinová vystoupení plné megahitů i srdcových písních v poprockových aranžích pod názvem PETER NAGY 60 CZ / SK TOUR.

Režisér a producent Tomáš Magnusek představil nový unikátní televizní seriál ČECHOVI

- Praha I Když se v 90. letech minulého století objevil v Česku seriál Dallas, všichni tuto rodinnou ságu s napětím sledovali a stal se z ní naprostý fenoménem. Již brzy budeme u nás mít “český Dallas” a rodinnou ságu ČECHOVI. Médiím 13-ti dílnou sérii v pražském Kině MAT představil autor, režisér a producent Tomáš Magnusek za účasti mnoha herců i členů realizačního týmu.

Zpěvačka Renata Drössler zazpívá po republice slavné šansony v šeti jazycích!

- Praha I Do zcela unikátního 'hudebně lingvistického' projektu, který u nás nemá obdoby se pustila zpěvačka Renata Drössler. Česká Marlene Dietrich, jak se jí často přezdívá, zahájila po půl roce měsících příprav projekt s českoněmeckým názvem “Ten, kterého já chci…( Der, den ich will…”)

Kreslíř a humorista Petr Urban pokřtil s Lounovou, Mládkem i Cimickým nejdelší vtip beze slov na světě

- Praha I Novou knihu Pivrnec humor aneb nejdelší vtip beze slov na světě!, pokřtil humorista a kreslíř Petr Urban. Zdatně mu u toho sekundovali jeho kamarádi a kolegové, mezi nimiž nechyběli třeba Ivan Mládek, Olga Lounová nebo Jan Cimický.

Strana výpisu

... 119 ...