Miss České republiky s Czech Fashion Week uzavřeli spolupráci! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Miss České republiky s Czech Fashion Week uzavřeli spolupráci!

Praha I V červnu 2019 se uskuteční třetí ročník jedné z nejdůležitějších módních událostí v České republice, Czech Fashion Week, poprvé za účasti vítězek národní soutěže krásy Miss České republiky.Oficiální spolupráce s Miss České republiky.

 

Soutěž krásy Miss České republiky uzavřela oficiální spolupráci s pořadatelem špičkových módních událostí na území České republiky.  Od roku 2019 vítězky Miss České republiky mají zajištěnu účast nejen na Czech Fashion Weeku, celoroční spolupráce se týká i dalších módních přehlídek a významných společenských událostí. Recipročně majitel Czech Fashion Weeku Jiří Morštadt a nejvýznamnější módní návrháři v České republice zasednou od roku 2019 jako porotci Miss České republiky.

 

První výsledky této spolupráce se veřejnosti představí již za několik týdnů. V Teplicích 8. června a následně v Karlových Varech 15. června představí vítězky Miss České republiky 2018 Iveta Maurerová, Tereza Bohuslavová a Kristýna Malířová nové kolekce předních českých i zahraničních návrhářů.

 

Z módních přehlídek Czech Fashion Week 2019 budou prezentovány tradiční sestřihy, rozhovory a další videa, takže módní fanoušci se mají na co těšit.

 

O Czech Fashion Week 2019

 

Přední módní návrháři a modelky z České republiky patří ke světově uznávané špičce. O tom se ví a mluví. Veřejnost bude mít už brzy jedinečnou příležitost seznámit se s nimi a jejich tvorbou živě na velké galashow CZECH FASHION WEEK 2019. Czech Fashion Week v lázeňských městech, a to v Teplicích 8.6.2019 a v Karlových Varech 15.6.2019. Nejstarším lázním ve střední a východní Evropě se kdysi přezdívalo Malá Paříž. Jejich hosté, slavné osobnosti jako například císařovna Alžběta, přezdívaná Sissi, skladatel Ludwig van Beethoven či básník Johann Wolfgang Goethe udávali tón společenského života i módy tehdejší doby a na tuto tradici chceme navázat. V roce 2019 nad módní show Czech Fashion Week převzal prezident České republiky Miloš Zeman, předseda senátu České republiky Jaroslav Kubera, náměstkyně ministra kultury, Kateřina Kalistová, hejtman Ústeckého kraje Ondřich Bubeníček a primátor města Teplice Hynek Hanza.

 

O Miss České republiky 2019

 

Miss České republiky je příležitost vlastní seberealizace a splnění životního snu. Všechny tři vítězky Miss ČR 2018 Iveta Maurerová, Tereza Bohuslavová a Kristýna Malířová se prosadily ve světě modelingu. Miss České republiky je zábavná, společenská a obchodní platforma spojena s nejvýznamnějšími společenskými událostmi v Praze. Vyžadovaná vysoká úroveň chování, oblékání, respekt k jedinci a sluncem prohřáté léto jsou pro nás klíčovými nástroji k navození té správné atmosféry.

 

Posláním soutěže Miss České republiky je nadále prohlubovat své postavení klíčového článku zábavy, který spojí krásné dívky, módní značky, partnery, obchod a média. V druhém plánu misí Miss České republiky je propagace studia technických oborů mezi talentovanými studenty spojením se s atraktivními společenskými tématy. Výtěžek celé soutěže Miss České republiky putuje na Nadační fond IT People a podporu studentů v tomto oboru.

Zdroj: Metropol / Czech Fashion Week

Tereza Bohuslavová v modelu od Osmanyho Laffity

Kristýna Malířová v modelu od Gabrielly Giotto

Žaneta Morštadt modelka a organizátorka Czech Fashion Weeku

Ředitel Czech Fashion Week Jiří Morštadt s manželkou Žanetou Morštadt

Tématické zařazení:

 » Kultura