Lucie Bílá oslavila narozeniny s předstihem, s překvapením a se stovkami diváků! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Lucie Bílá oslavila narozeniny s předstihem, s překvapením a se stovkami diváků!

Praha I Dvacetinásobná Zlatá slavice Lucice Bílá slavila dvojí narozeniny. Jednak své, a pak ty jednoho z nejúspěšnějších českých muzikálů Carmen, kde hraje hlavní roli. Mnohé však bylo pro zpěvačku velkým překvapením.

 

Pro Lucii Bílou, která v neděli oslaví 53. narozeniny, to byl maličko šok. Netušila, co se na ní přimo na jevišti a v hledišti chystá!

 

Od svého partnera Radka Filipi dostala přímo na jevišti obrovskou kytici rudých růží, od kolegů z divadla dvoupatrový dort. Od diváků pak mimo standing ovation, také obrovské srdce v podobě živého obrazu v hledišti...

 

„Nevím, co říct. Moc vám všem děkuju. To je tak krásný...," říkala Lucie v sále i pak v zákulisí. Ona sama si 400. představení Carmen velmi užila. Znamená pro ní mnoho, protože je to jedna z jejích stěžejních rolí v Hudebním divadle Karlín.

 

Muzikál Carmen je sice v prvé řadě rodinná show, monstrózní scéna, na které je stále na co se dívat, jako jsou pestrobarevné atraktivní kostýmy, velkolepé triky, odvážné akrobatické kousky, skvělá choreografie a chytlavé melodie. Ale především vynikající pěvecké i herecké výkony Lucie Bílé, Dashy, Václava Noida Bárty, Jiřího Korna, Pavly Břinkové, Roberta Jíchy, Hanky Křížkové a dalších.

 

Teď o víkendu bude Lucie Bílá slavit se svými blízkými v Otvovicích - rodinou, kamarády a zcela jistě dostane záplavu přání od svých fanoušků. Vždyť jen na facebooku jich má neuvěřitelných 401 000. 

Zdroj: Metropol / foto: Jaroslav Hauer

Od svého partnera Radka dostala Lucie nádhernou kytici růží

Roli Carmen Lucie Bílá miluje

Tématické zařazení:

 » Kultura