Kdo vyhraje další ročník prestižní soutěže krásy Top Model of the Year 2019? - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Kdo vyhraje další ročník prestižní soutěže krásy Top Model of the Year 2019?

Praha I Další ročník prestižní soutěě Top Model of the Year se blíží. I v letošním roce 2019 hledají její organizátoří dívky a ženy, z nichž se bude vybírat ta nejkrásnější a nejzajímavější. Nejde totiž jen o vizuální stránku.

 

„Je nám potěšením oficiálně vyhlásit start dalšího ročníku Top Model of the Year 2019. Nový titul můžeš získat právě ty. Registrace do soutěže bude probíhat od 14. 3. 2019 do 5. 4. 2019 na internetových stránkách www.top-modelka.cz, kde si nezapomeňte pečlivě přečíst pravidla soutěže – menu O soutěži," říká ředitelka soutěže Top Model of the year Žaneta Morštadt.

 

Soutěž TOP MODEL OF THE YEAR je zábavný projekt oslovující širokou veřejnost formou komunikace přes printová a elektronická média s cílem najít krásné a inteligentní top modelky. Soutěž je pro dívky ve věku od 18 let. V soutěži nerozhodují pouze míry a fyzická krása jako u většiny soutěží krásy, ale také charakterové vlastnosti.

 

„Tento projekt vytváří atraktivní komerční nabídky partnerům a firmám na základě intenzivní mediální prezentace, čímž je partnerům garantována vysoká zpětná vazba, posílení produktu a image společnosti a umožňuje různé varianty marketingových zviditelnění firem a výrobků, ať již při veřejných kolech, finále nebo při mediálních prezentacích v průběhu soutěže," říkají organizátoři.

 

Především dívkám nabízí široké spektrum zviditelnění a spolupráce. „A i pokud zrovna konkrétní dívka nevyhraje, nemusí zoufat, může si jí vybrat značka a firma na jiný typ spolupráce. I toto je smyslem soutěže," dodala Žaneta Morštadt.

 

Finále se uskuteční 25. dubna v Praze v rámci slavnostního galavečera. 

 

 

 

Zdroj: Metropol / top-modelka.cz

Každá zajímavá dívka starší 18 let má šanci

Top Model of the year 2019 se blíží!

Tématické zařazení:

 » Kultura