Takhle ji v televizi neuvidíte! Mašlíková na Primě maká naboso, důvod vás překvapí - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Takhle ji v televizi neuvidíte! Mašlíková na Primě maká naboso, důvod vás překvapí

29. března 2019, 12.00 | Praha I Nová posila TV Primy a magazínu Sport Star Hana Reinders Mašlíková nechce při práci riskovat zranění. Proto, když jde do tuhého, musí lodičky stranou. Teď přiznala důvod. Na Primu přešla bývalá modelka poté, co ukončila své působení na konkurenční stanici Nova.

 

Hana Reinders Mašlíková je sexy kost. Tak o ní hovoří muži, ale i ženy, pro něž je vzor. Po létech působení na konkurenční stanici, dostala laso z Primy. A zde moderuje pořad, který jí skvěle sedí. Jen se teď zbavila již zmíněných podpatů.

 

„Podpatky mají opravdu dvanáct centimetrů,“ prozradila Hanka.

 

Při dokončování reportáží někdy musí kmitat ze střižny do archivu a zpět a na vysokých jehlách by to šlo jen hodně těžko. Proto se raději vyzuje a reportáž vyřídí v rekordním tempu.

 

„Někdy finišuju s prací na poslední chvíli, musím na Primě popoběhnout a v lodičkách nebudu riskovat zvrtnutí kotníku, navíc bych se zdržovala,“ směje se Hanka.

 

Navíc každý ví, že na běžné nošení jsou boty s podpatkama i nevhodné kvůli páteři. Zatímco mladé dívky mají za to, že jsou to jen "kecy", dámy okolo čtyřiceti padesáti let věku potvrzují, že ty, které celý život nosili "štekle", mají problémy s páteří. A Hanka Mašlíková ani tohle nechce riskovat. Takže jehly ano, ale jen, když má být za dámu nebo na focení...

 

Zdroj: Metropol / foto: Prima TV

Podpatky ano, ale jen na chviličku...

... jinak Hana Reinders Mašlíková maká naboso!

Tématické zařazení:

 » Kultura