Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Indian Wells: Hradecká skončila ve 3. kole, Benešová se Záhlavovou Strýcovou ve čtyřhře také vypadly

15. března 2011 - INDIAN WELLS | Výsledky zápasů na turnaj BNP Paribas Open mužů a žen v americkém Indian Wells, které se hrají v noci na úterý. Lucie Hradecká podlehla po napínavé třísetové bitvě Číňance Pcheng Šuaj 3:6, 6:4 a 5:7 a ve dvouhře žen tak už nemá český tenis žádné zastoupení.

Sáblíková je mistryní světa v rychlobruslení na 5000 metrů

13. března 2011 - INZELL (NĚMECKO) | Česká rychlobruslařka Martina Sáblíková získala na mistrovství světa na jednotlivých tratích v německém Inzellu zlatou medaili na trati 5000 metrů, když zajela čas 6:50,83 min. Druhá skončila Němka Stephanie Beckertová a třetí její krajanka Claudia Pechsteinová. Kanaďanka Christine Nesbittová vyhrála na trati 1000 metrů. Stříbro vybojovala Ireen Wüstová z Nizozemska, bronz patří Američance Heather Richardsonové.

Rychlobruslařka Sáblíková skončila druhá na MS na trati 3000 metrů

Ikona

10. března 2011 - INZELL (NĚMECKO) | Rychlobruslařka Martina Sáblíková vybojovala ve čtvrtek na mistrovství světa na jednotlivých tratích v německém Inzellu stříbrnou medaili. Světovou šampionkou je poprvé Ireen Wüstová z Nizozemska, bronz patří Němce Stephanii Beckertové. Třiadvacetiletá Sáblíková, olympijská vítězka na této distanci z Vancouveru a vítězka letošního Světového poháru na dlouhých tratích, byla nasazená do poslední jízdy spolu s Kanaďankou Brittany Schusslerovou.

Karel Abraham před startem v MotoGP: Budu se učit a velkou motivací je pro mne Rossi

Ikona

8. března 2011 - PRAHA | Motocyklového závodníka na silničních okruzích Karla Abrahama čeká důležitý životní krok, jako první český jezdec v historii vstoupí do mistrovství světa třídy MotoGP 20. března na okruhu Losail v Kataru. O své přípravě informoval v úterý v Praze na tiskové konferenci. Jednadvacetiletý závodník se po sezonách ve třídách do 125 a 250 ccm pokusí prosadit v královské třídě Moto GP na stroji Ducati Desmodedici GP11.

Špindlerův Mlýn se chystá přivítat Světový pohár sjezdařek, závody jsou připraveny

Ikona

8. března 2011 - ŠPINDLERŮV MLÝN | Špindlerův Mlýn je připravený na pořádání víkendových závodů Světového poháru sjezdařek, pátečního obřího slalomu a sobotního slalomu. Pořadatelé o tom mluvili v úterý na tiskové konferenci v Praze. „To nejdůležitější, sjezdovka, je kompletně připravená. Zítra přijede delegát FIS, ale předpokládáme, že už se na pistu nebude muset sahat,“ řekl generální sekretář organizačního výboru Aleš Krýzl.

Legendární Brazilec Pelé: Peníze ohrožují budoucnost fotbalu

Ikona

7. března 2011 - Legendární Brazilec Pelé je přesvědčený o tom, že stále rostoucí finanční požadavky hráčů a agentů ohrožují budoucnost fotbalu. Informuje o tom v pondělí agentura SITA. "Fotbalisté by měli hrát z lásky ke sportu a svému týmu, ale mám pocit, že se někam vytratila lojalita. Favoritem je ten, kdo zaplatí nejvíc. Někteří hráči si za rok vydělají desetkrát víc, než jsem měl já," poznamenal trojnásobný mistr světa.

Šebrle vybojoval na HME v atletice bronz v sedmiboji

Ikona

6. března 2011 - PAŘÍŽ | Roman Šebrle získal v neděli na halovém mistrovství Evropy atletů v Paříži bronz v sedmiboji a pro českou výpravu vybojoval čtvrtou medaili. Mistrem Evropy je Andrej Kravčenko z Běloruska, stříbro získal domácí Nadir El Fassi. Šebrle nastupoval do závěrečného běhu na 1000 metrů z druhé pozice za Kravčenkem, který po úspěchu ve skoku o tyči vedl se slušným náskokem. El Fassi byl třetí a na kilometru nedal nikomu šanci, vyhrál a zajistil si stříbrnou medailil.

Odehráli jsme si každý své, máme druhý bod, to je podstatné, říkal po čtyřhře Berdych

Ikona

5. března 2011 - OSTRAVA | Podruhé se při čtyřhře na kurtu v Davisově poháru potkali Tomáš Berdych a Lukáš Dlouhý a podruhé zařídili pro český tým důležitý bod. V sobotním ostravském utkání 1. kola proti kazašské dvojici vyhráli 3:0 na sety stejně jako před čtyřmi roky v Maroku. Ovšem tenkrát nestál proti české dvojici příliš těžký protivník, Kazaši byli velice vyrovnaným soupeřem, ale v koncovkách setů Berdycha s Dlouhým nepředčili.

Rychlobruslařka Sáblíková popáté ovládla Světový pohár na dlouhých tratích

Ikona

5. března 2011 - HEERENVEEN | Rychlobruslařka Martina Sáblíková vyhrála v sobotu v nizozemském Heerenveenu finálový závod Světového poháru na trati 3000 metrů před Němkou Stephanií Beckertovou a Jorien Voorhuisovou z Nizozemska. Sáblíková se tak dostala do čela seriálu na dlouhých tratích a je popáté vítězkou Světového poháru. Česká rychlobruslařka, která po pěti závodech této sezony vedla před Beckertovou v průběžném pořadí seriálu o pouhých pět bodů, v Heerenveenu porazila Němku v přímém souboji o 1,82 vteřiny.

Motocyklista Rossi se na konci kariéry možná dá na superbiky

Ikona

5. března 2011 - MILÁN | Legendární motocyklový jezdec Valentino Rossi, vícenásobný mistr světa ve třídě MotoGP, naznačil, že by se ke konci kariéry mohl objevit v šampionátu superbiků. Jeho jméno bylo přitom v minulosti spojováno spíše s F1 nebo rally, píše v sobotu agentura Reuters. Dvaatřicetiletý jezdec uvedl, že je pro F1 možná už moc starý, nicméně jeho předsezonní přestup z Yamahy do italského Ducati v MotoGP mu otevřel dveře do světa superbiků.

V argentinské páté fotbalové lize rozdal sudí rekordních 36 červených karet

Ikona

4. března 2011 - BUENOS AIRES | Velký skandál vyvolal minulý týden zápas páté argentinské ligy mezi týmy Atlético Claypole a Victoriano Arenas, kde hlavní rozhodčí Damián Rubino rozdal rekordních 36 červených karet. Podle serveru televize TyC Sports dostali červenou kartu všichni hráči, náhradníci a členové realizačních týmů. V Argentině označili utkání za naprosté fiasko a "krveprolití", v závěru utkání se totiž strhla bitka mezi hráči obou týmů, do které se zapojili i členové realizačního týmu a dokonce také diváci.

Strana výpisu

... 204 ...