Pětaosmdesát unikátních vozidel Jamese Bonda v Praze - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Pětaosmdesát unikátních vozidel Jamese Bonda v Praze

Pětaosmdesát unikátních vozidel Jamese Bonda v Praze

10. prosince 2023, 13.43 | Praha – Křižíkův pavilon na Výstavišti Praha nabízí unikátní výstavu o Jamesi Bondovi. Tato expozice se poprvé konala v Londýně, poté zamířila do Petersen Automotive Museum v Los Angeles, pak zpět do Velké Británie v National Motor Museum jako “Bond In Motion – No Time To Die” a následně do Bruselu. Odtud přijela až do srdce Evropy - Prahy.

 

„Bond in Motion“ vám umožní vstoupit do zákulisí natáčení. Čeká vás více než pětatřicet vozidel, která se objevila po boku nejslavnějšího špiona světa z šedesátileté filmové historie o Jamesi Bondovi. Mezi vozidla patří Goldfinger Aston Martin DB5, No Time To Die Superleggera DBS, Q Boat z The World Is Not Enough a Little Nellie z You Only Live Twice. Všechna vozidla, které uvidíte byla použita ve filmech a navíc budete mít příležitost odhalit i tajemství jejich výroby. Auta, vrtulníky, motorky, letadla a ponorky budou obklopeny rekvizitami, modely, fotografiemi kulis a vychytávkami agenta Q. Za 60 let své existence kreativita týmů stojících za dobrodružstvím Jamese Bonda nikdy nezklamala. Standardní vstupenky jsou k dostání od 95 Kč v předprodejní síti GoOut. Jednotlivá čísla vstupenek budou zařazena do slosování o možnost vyhrát zájezd s Aston Martinem na Velkou cenu Rakouska F1 v příštím roce, přičemž jeden šťastlivec získá motocykl značky Triumph z limitované edice Bond.

Po celou dobu trvání výstavy „Bond in Motion“ se kolem ságy 007 pořádají setkání a akce. Na místě je také originální bar 007 a prodejny Jamese Bonda. Díky EON Production, Ian Fleming Foundation a Metro Goldwyn Mayer (MGM) nabízí „Bond in Motion“ jedinečné ponoření do světa. Jamese Bonda.

Zdroj: Výstaviště Praha

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Kultura  

 » Kraje  » Praha