Sexy zpěvačka Andrea Hauer debutuje singlem I Think About You - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Sexy zpěvačka Andrea Hauer debutuje singlem I Think About You

Praha I Pětadvacetiletá česká zpěvačka lehce exotického vzhledu Andrea Hauer, se hlásí o slovo. Její první singl se jmenuje I Think About You - v překladu Myslím na tebe. Že by "česká Amy Wineouhse"? která je jí inspirací a jíž také dlouhodobě obdivuje?

 

 

Hudbu k singlu napsala Andrea Hauer společně s muzikantem a producentem Jiřím Vidasovem, text sama. Vznikl k ní černobílý videoklip, jenž natočil Milan Bálek. 

 

„Ta písnička je o krásných chvílích, které jsem prožila s jedním člověkem. Nemohu s ním ale zažít další podobné, protože mě od něho dělí tisíce kilometrů. Chci tou písní také říct, že krásné vzpomínky a prožitky nám nikdo nevezme. A že i když je to někdy bolestivé, musíme jít dál,“ vysvětluje zpěvačka.

 

Stylově se ve skladbě pohybuje na hranici soulu, r’n’b a jazzu. V tom i interpretaci je pak patrný obdiv k britské zpěvačce Amy Winehouse.

 

„Je mým nedostižným vzorem. Miluju ji, byla jedinečná. Na konzervatoři jsem o ní psala absolventskou práci. I když jsem ji osobně neznala, myslím, že byla výjimečný člověk s obrovským talentem,“ říká.

 

Andrea Hauerová má už i muzikálovou zkušenost. Dva roky účinkovala v pražském Divadle Hybernia v představení Alenka v kraji zázraků, k němuž napsal hudbu Vašo Patejdl. V roce 2019 vystupovala sedm měsíců se skupinou složenou z hudebníků z celého světa ve Španělsku, konkrétně v okolí Barcelony a na Kanárských ostrovech.

 

„Ve skupině jsme byli dva zpěváci, můj kolega byl z Jihoafrické republiky. Byli jsme obklopeni nesmírně talentovanými muzikanty z mnoha zemí a společně jsme vystupovali pro lidi z celého světa. Velice mě to inspirovalo. I díky tomu vím, že se musím opravdu snažit, protože svět je plný nadějných hudebníků a zpěváků,“ tvrdí a dále pracuje na nových písničkách a plánuje vydat další singl.

 

 

 

 

Zdroj: Metropol/ Foto: Archiv A. Hauer

Andrea Hauer vydala nový singl a natočila klip

Je mladám, sexy a talentovaá

Amy Weinhouse je inspirací pro Andreu Hauer

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření