Lucie Bílá nazpívala pro svého chlapa tuhle písničku a hned se stala obrovkým hitem! Poslechněte si ji! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Lucie Bílá nazpívala pro svého chlapa tuhle písničku a hned se stala obrovkým hitem! Poslechněte si ji!

Praha I Lucie Bílá je žena činu! Když se pro něco rozhodne, jde do toho hlava nehlava. V poledních dvou letech jenom září. Může za to muž jejího srdce Radek Filipi. Právě pro něj nazpívala písničku Protože, jejímž autorem je Marek Ztracený.

 

Dvacetinásobná Zlatá slavice věnovala singl, který slyšelo a klip k němu vidělo na youtube přes 220 000 lidí, právě svému partnerovi Radkovi k narozeninám. Objeví se i na novinkovém albu, které natáčí právě v těchto týdnech v Bratislavě, a které vyjde na podzim.

 

„Chystané nové album má pro mne zvláštní kouzlo – je totiž o mně. Vypráví, o čem sním, co mi dělá radost a co mě naopak vytáčí ‚doběla‘. Příkladem toho, že jej pro mne vytvořili přátelé, kteří mě znají, je první singl Protože. Stojí za ním naše hodinové rozhovory a moře SMS zpráv a výsledek je skvělý. Ke slovům jen stačilo přidat pár momentek, které mapují můj příběh,“ říká Lucie Bílá.

 

Zpěvačka chystá na letošek i další velkolepou věc - vánoční galakoncert v pražské O2 aréně, který se uskuteční 10. prosince. Jako hosté vystoupí kapela Petra Maláska, Bílý sbor, symfonický orchestr, a součástí scény budou i 3D hologramy. Poprvé naživo zazní také ochutnávky z nového alba.

 

ZDE si můžete píseň Lucie Bílé "Protože" poslechnout a podívat se na klip! 

Zdroj: Metropol / foto: FB Lucie Bílé, Youtube

Do svého Radka je Lucie Bílá velmi zamilovaná!

Nová píseň se objeví i na novém CD Lucie Bílé, které právě natočila

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření