Blíží se nejprestižnější akce plesové sezóny - ČESKÝ PLES! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Blíží se nejprestižnější akce plesové sezóny - ČESKÝ PLES!

Foto archiv

Milujete plesy, chcete se zúčastnit jednoho z nejprsetižnějších, nejhonosnějších a oslavit tím i své češství? A chcete být obklopeni nejenom nádherným prostředím, ale i hvězdami a úspěšnými lidmi? Pak nesmíte 3. 2. 2018 chybět na ČESKÉM PLESE v nádherných prostorách pražského Obecního domu. Abychom pro Vás v Metropolu zjistili více o této top akci letošní plesové sezóny, zeptali jsme se manažerky Petry Kühnové z pořádající agentury KVArt Production na detaily.

 

Paní Petro, kde se vzal nápad uspořádat v centru prahy Český ples?

S myšlenkou na ples přišel pan ředitel agentury Jiří Dušek. Navštívil spoustu společenských akcí tohoto typu a vždy si představoval, jak by to šlo udělat jinak, popřípadě ještě lépe… S myšlenkou ho podpořila jeho kamarádka Veronika Chmelířová a společně začali uskutečňovat Český ples.

 

V čem bude tato výjimečná společenská událost zajímavá, prestižní, jiná?

Bude plný nejznámějších hvězd z českého šoubyznysu, ale pro nás jsou nejdůležitějšími hvězdami naši hosté. Chceme, aby to pro ně byl opravdu nezapomenutelný zážitek! Bude to oslava češství. Pojďme oslavit úspěšné Čechy a buďme pyšní na to co máme, protože u nás máme celou řadu nesmírně šikovných a úspěšných lidí.

 

Na koho konkrétně se mohou návštěvníci Českého plesu v sále Obecního domu těšit?

K tanci i poslechu zazpívají české hvězdy jako Karel Gott, Helena Vondráčková, Marie Rottrová, Tereza Mátlová či Pavel Vítek, Hudebně bude večerem provázet Top band Jana Smolila a celým večerem slovem provedou Jan Čenský a Bára Grafnetrová. 

 

K takové prestižní akci patří pochopitelně i skvělý raut. Kdo se o něj postará?

Catering má na starosti prestižní francouzská restaurace Art Noveau a hosté se tak mohou těšit na jedinečné menu, kde pan šéfkuchař pojal českou kuchyni velmi netradičně. A k dispozici budou pochopitelně i stovky lahví pravého šampaňského a také celá řada dalších delikates.

 

Tento Český ples má ale svůj charitativní podtext. Kam poputuje výtěžek?

Peníze z dražby, která bude součástí akce, poputují na Nadační Fond Veroniky Kašákové. Stačila jedina schůzka s Veronikou a věděli jsme, ze výtěžek bude účelně využit. Konkrétně půjdou peníze do dětské domova v Peci pod Sněžkou. 

 

Kde se mohou zájemci o plese dozvědět více, případně zakoupit vstupenky?

Veškeré informace najdou hosté na webových stránkách www.ceskyples.cz, zde si mohou zakoupit i vstupenky nebo na telefonních číslech 725828866 a 739 061 838, kde jim velmi rádi poradíme a pomůžeme. Velice se tímto na všechny hosty těšíme. Pojďme si to užít společně, protože Český ples bude rozhodně stát za to!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Kultura