Mostecké děti mohou o prázdninách sportovat na kvalitním povrchu - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Mostecké děti mohou o prázdninách sportovat na kvalitním povrchu

Ikona

18. července 2008, 07.41 | Most | Děti z Mostu a okolí mají přes prázdniny další kvalitní prostor pro své prázdninové sportovní řádění. Zcela zdarma mohou po celé prázdniny využívat víceúčelový sportovní areál v Majakovského ulici v Mostě vedle spodní budovy gymnázia. Finanční prostředky poskytla Mostecká uhelná společnost v rámci programu Spolužití 2008 tělovýchovné jednotě Baník Most, který areál spravuje.

 

Bezplatný vstup mohou děti využít v době od 10 do 14 hodin, kdy budou mít k dispozici hřiště na tenis, nohejbal, malou kopanou, basketbal, volejbal. Potřebné sportovní náčiní si zájemci mohou zapůjčit přímo na místě.  „Během sportování nebude zajištěn speciální dozor, na pořádek a kázeň dohlédne správce areálu,“ sdělila mluvčí Mostecké uhelné Liběna Novotná.

Víceúčelový sportovní areál vedle druhé budovy mosteckého gymnázia byl otevřen před pěti lety. Otevřen je denně od 8 do 22 hodin. Mimo současné hrazené prázdninové hodiny se běžný hodinový poplatek za jednotlivá sportoviště pohybuje od 50 do 300 korun na hodinu.   (tb)
 
 
 

Ikona

Tématické zařazení:

 » Sport