Most doma prohrál s Liberecem a záchrana - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Most doma prohrál s Liberecem a záchrana

Ikona

28. dubna 2008, 13.52 | Most/ I ti největší optimisté už přestali věřit. Fotbalisté FK SIAD Most totiž na domácí půdě v nedělním večerním souboji s Libercem neuspěli a odešli poraženi 0:1. Jejich udržení v první lize se tak ocitlo už jen pouze v rovině teorie.

 

„Myslím, že jsme dnes měli poslední šanci nějakým způsobem atakovat příčky před námi,“ nechal se po utkání na tiskové konferenci slyšet trenér domácích Robert Žák. Mrzí mě to, protože takových zápasů, jako s Libercem, jsme tady odehráli hodně, ale bohužel bez bodového efektu,“ dodal. Na otázku, zda ještě věří v záchranu, Žák odpověděl: „Těžko říct. My bychom museli všechno vyhrát a vyčkávat, jak si povedou naši konkurenti. Zázraky se občas dějí, tak uvidíme,“ uzavřel mostecký trenér.

FK SIAD Most – FC Slovan Liberec 0:1.

Branka: 9. Radzinevičius. Rozhodčí: Kocourek – Pelikán, Dobrovolný. ŽK: Pešír, Stožický, Webster, Andrei – Frejlach, Dort, Matula, Košťál.  1 500 diváků. Poločas 0:1.
Sestava Mostu: Svoboda – Škoda (57. Andrei), Jamrich (25. Čermák), Webster, Procházka – Stožický, Gedeon, Pilař, Trubila (87. Bogdanov) – Pešír, Rilke. Trenér: Žák.
Sestava Liberce: Hauzr – Matula, Košťál, Polák, Liška – Frejlach (90. Bejbl), Bílek, Dort, Dočkal – Smetana (64. Kerič) , Radzinevičius (87. Holeňák). Trenér: Škorpil. (ben)

 

Tématické zařazení:

 » Sport