Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Dodavatel pneumatik Bridgestone odejde na konci příštího roku z F1

Ikona

2. listopadu 2009 - TOKIO | Japonský výrobce pneumatik v pondělí oznámil, že neprodlouží kontrakt na dodávku pneumatik do závodů F1 a odejde ze seriálu na konci roku 2010. Informaci přinesl server Autosportu. "Rada ředitelů dospěla po dlouhém zvažování k tomuto rozhodnutí.

Bruno Senna to bude mít v F1 těžké, varuje šéf stáje Williams

Ikona

1. listopadu 2009 - ABÚ ZABÍ | S velkým očekáváním se bude muset vyrovnat brazilský pilot Bruno Senna poté, co se rozhodl jít ve stopách svého slavného strýce Ayrtona a pro příští sezonu se upsal stáji F1 Campos Meta. Podle nedělní informace agentury Reuters si to myslí Frank Williams, šéf stejnojmenného týmu.

Zemřel legendární fotbalista František Veselý

Ikona

30. října 2009 - PRAHA | Ve věku 65 let zemřel v Praze v pátek ráno legendární fotbalový útočník Slavie Praha a československé reprezentace František Veselý. Uvedly to stránky pražského klubu. Do Slavie nezapomenutelného útočníka přivedl trenér Emil Seifert, jenž ho objevil na turnaji žákovských pouličních jedenáctek na Výstavišti v Praze v roce 1955.

Real Madrid utrpěl nejtrapnější prohru v historii

Ikona

28. října 2009 - MADRID | Španělský fotbalový gigant Real Madrid, utrpěl v úterý jednu z nejvíce ponižujících porážek v hrdé historii klubu, když ve Španělském královském poháru (Copa del Rey) prohrál na hřišti třetiligového týmu Alcorcon 0:4. Informace přinesl ve středu španělský deník As.

V noci na středu odstartuje další ročník basketbalové NBA

Ikona

27. října 2009 - NEW YORK | Nový ročník zámořské basketbalové NBA odstartuje úvodními zápasy v noci na středu, experti favorizují před začátkem sezony obhájce posledního titulu - tým Los Angeles Lakers. Informují o tom agnetury SITA a Reuters. NBA rozjede v noci na středu už svou čtyřiašedesátou sezonu, když jsou na programu čtyři duely.

Motocyklový závodník Rossi hodlá jet příští rok Mexickou rally

Ikona

21. října 2009 - ŘÍM | Mnohonásobný motocyklový šampion Valentino Rossi z Itálie se v březnu příštího roku zúčastní Mexické rally, která je součástí rallyového mistrovství světa. Zprávu přinesla ve středu agentura Reuters. "Je to poslední šance vyzkoušet si mistrovství světa v rally, než začnou v roce 2011 platit nová pravidla.

Trenérem české fotbalové reprezentace se stal Bílek

Ikona

20. října 2009 - ŠTIŘÍN | Michal Bílek se stal novým, v letošním roce už čtvrtým trenérem české fotbalové reprezentace, jako svého nástupce si ho na zasedání výkonného výboru prosadil předseda Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS) Ivan Hašek. Ten o volbě informoval na úterní tiskové konferenci na zámku Štiřín.

Přilby na sjezdovce : Budou povinné?

Ikona

20. října 2009 - ČESKÁ REPUBLIKA | Na sjezdovkách se jezdí čím dál rychleji, ale přilbu nosí sotva polovina lyžařů. Vlekaři na horách uvažují o tom, že to nařídí všem. Horská služba v celém Česku eviduje každou zimu na 7500 úrazů. Podle náčelníka Horské služby Jiřího Brožka odvážejí jeho kolegové ze svahů stále častěji lidi s poraněním páteře a hlavy, informuje Mf Dnes.

Jenson Button je mistrem světa F1 pro rok 2009, Velkou cenu Brazílie vyhrál Webber

Ikona

18. října 2009 - SAO PAULO | Brit Jenson Button na voze Brawn GP dojel pátý v nedělní Velké ceně Brazílie a jeden závod před koncem šampionátu si zajistil titul mista světa F1 pro rok 2009, když jeho hlavní soupeř, domácí Rubens Barrichello skončil až za ním. Velkou cenu Brazíie vyhrál Australan Mark Webber z týmu Red Bull.

Lídr mistrovství světa F1 Button plánuje v Brazílii pekelný závod

Ikona

18. října 2009 - SAO PAULO | Lídr šampionátu F1, britský pilot stáje Brawn GP, je zklamaný, že do večerní Velké ceny Brazílie odstartuje až ze 14 pozice, hodlá ale útočit a plánuje zajet "pekelný závod". "Bude to velmi zajímavé," řekl Button, který by musel v Brazílii dojet třetí, aby mohl předčasně slavit titul mistra světa a nemusel se ohlížet na výsledek soupeřů.

V Krkonoších se o víkendu rozjede první vlek

Ikona

16. října 2009 - JANSKÉ LÁZNĚ | V Janských Lázních na Trutnovsku v Krkonoších se v nadcházejícím víkendu rozjede první lyžařský vlek. V pátek o tom informoval šéf skiareálu v Janských Lázních Petr Hynek. Zhruba třísetmetrový vlek Sport 1 se spustí v sobotu i v neděli. Na svahu leží průměrně mezi 30 a 40 centimetry sněhu.

Strana výpisu

... 227 ...