Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Nedvěd se vrátil na hřiště Juventusu, ale jen na návštěvu

Ikona

28. září 2009 - TURÍN | Bývalý český fotbalový reprezentant Pavel Nedvěd se v pondělí, poprvé od svého posledního zápasu v dresu Staré dámy na konci minulé sezony, vrátil na hřiště Juventusu Turín. Zprávu přinesl v pondělí server Tuttosport. Bývalý záložník Juventusu přišel povzbudit bývalé spoluhráče připravující se na zápas Ligy mistrů proti Bayernu,

Gólman Kinský dostal gól od fanouška

Ikona

22. září 2009 - MOSKVA | Český fotbalový brankář ruského Saturnu Antonín Kinský inkasoval při nařízeném pokutovém kopu v sobotním ligovém utkání proti Spartaku Moskva hned dvakrát. Nejprve jej překonal fanoušek, o druhý, regulerní gól se postaral protihráč Alex, informují o tom ruská média.

Případ stáje F1 Renault: sled událostí

Ikona

21. září 2009 - PAŘÍŽ | Světová rada motorismu Mezinárodní automobilové federace (FIA) potrestala v pondělí stáj Renault vyloučením z mistrovství světa F1 s podmínkou na dva roky. Přinášíme časový sled událostí spojených s případem záměrného ovlivnění Velké ceny Singapuru 2008 týmem Renault.

Sparta sahala po vítězství, o tři body ale přišla po sporné penaltě

Ikona

17. září 2009 - PRAHA | Fotbalisté Sparty Praha remizovali ve čtvrtečním prvním zápase základní skupiny K Evropské ligy doma s PSV Eindhoven 2:2. Sparta dvakrát vedla, o tři body ale přišla v devadesáté minutě, kdy hráči nizozemského celku srovnali z nařízeného pokutového kopu.

Ve Vsetíně se koná mistrovství v kuličkách

Ikona

12. září 2009 - VSETÍN | Vsetínský kuličkový klub pořádá v sobotu druhý ročník Vsetínského mistrovství v kuličkách. Předseda klubu Karel Fáber nám v sobotu ráno sdělil, že účast přislíbily i špičky v oboru. Akce se uskuteční na venkovním hřišti sokolovny a prezentace závodníků se uskuteční od 12.30 do 13 hodin.

Usain Bolt našel svého přemožitele

Ikona

11. září 2009 - SOLUŇ (ŘECKO) - Mistra světa a trojnásobného olympijského vítěze ve sprintu Usaina Bolta v pátek porazil teprve pětiletý chlapec. Jamajčan malému klučinovi podlehl v exhibičním běhu v ulicích řecké Soluně, informuje o tom server americanchronicle.com.

Češi nastoupí proti San Marinu se třemi útočníky i Rosickým

Ikona

9. září 2009 - UHERSKÉ HRADIŠTĚ | Do základní sestavy českého národního týmu se ve středečním kvalifikačním zápase proti San Marinu vrací po devatenácti měsících i záložník Tomáš Rosický. Uvedly to oficiální stránky Českomoravského fotbalového svazu. Kromě návratu Tomáše Rosického se trenér Ivan Hašek rozhodl hrát proti fotbalovému "trpaslíkovi" i na tři útočníky.

Češi nechtějí proti San Marinu ztrácet čas, Rosický by se měl objevit na hřišti

Ikona

8. září 2009 - KROMĚŘÍŽ | Hrát rychle, bez zbytečných prodlev a nastřílet nejslabšímu světovému týmu co nejvíce branek, to jsou cíle českých fotbalistů pro středeční kvalifikační duel proti San Marinu. Podle kouče Ivana Haška by se měl po dlouhé pauze objevit na hřišti uzdravený Tomáš Rosický.

Čeští hokejisté si to dnes rozdají s Ruskem o prvenství na Českých hokejových hrách

Ikona

6. září 2009 - KARLOVY VARY | Tradičně vyhecovanou bitvou proti Rusku ukončí v neděli český národní tým své vystoupení na domácích Českých hokejových hrách. Svěřenci Vladimíra Růžičky mají velkou šanci úvodní turnaj Euro Hockey Tour vyhrát, k triumfu jim v neděli stačí jakýkoli bodový zisk s úřadujícími mistry světa.

Rossi přiznal, že jednal s Ferrari o závodě v Monze

Ikona

5. září 2009 - MISANO | Italská hvězda MotoGP Valentino Rossi v sobotním vydání listu Gazzetta dello Sport přiznává, že jednal s týmem F1 Ferrari o tom, zda by v jeho barvách neodjel o příštím víkendu GP Itálie. K dohodě nakonec nedošlo a tým angažoval jiného Itala - Giancarla Fisichellu.

Českou reprezentaci čeká na Slovensku klíčový zápas kvalifikace

Ikona

5. září 2009 - BRATISLAVA | První ostrá prověrka čeká v sobotu večer trenéra české fotbalové reprezentace Ivana Haška, jeho svěřenci budou na Slovensku bojovat o oživení nadějí na postup na mistrovství světa 2010, které hostí na přelomu června a července Jihoafrická republika. Utkání na Tehelném poli startuje ve 20.30.

Strana výpisu

... 228 ...