Herec Will Smith uvažuje o politické kariéře - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Herec Will Smith uvažuje o politické kariéře

Ikona

29. ledna 2010, 20.01 | LOS ANGELES | Americký herec Will Smith vážně uvažuje o politické kariéře. Potvrdila to jeho manželka Jada Pinkett Smithová, informaci uvedl v pátek internetový server Contactmusic. Ještě před rokem herec změnu svého povolání vyloučil s tím, že je mnohem zábavnější být filmovou hvězdou než politikem. Jeho žena však nyní potvrdila, že Smith opět zvažuje přesun z Hollywoodu do Washingtonu DC.

 

"Will přemýšlí o tom, že vstoupí do politiky. Řekl, že si umí představit, že by se stal prezidentem Spojených států amerických. Nežertoval, myslel to opravdu vážně," řekla Jada Pinkett Smithová německému magazínu Bunte.

Americký herec a rapper Will Smith se narodil 25. září 1968 ve Spojených státech amerických. Začínal jako rapper pod přezdívkou Prince společně s DJ Jazzy Jeffem, se kterým tvořili duo. V roce 1990 se zrodil televizní seriál s názvem Fresh Prince, který měl velký úspěch. Smith v něm ztvárnil sám sebe, chlapce, který se z rodné Filadelfie přestěhoval do Beverly Hills. Seriál trval šest sezón a nastartoval jeho hereckou kariéru.

Will Smith si zahrál například ve filmech Mizerové, Den nezávislosti, Muži v černém, Já robot, Hitch: Lék pro moderního muže a v mnoha dalších snímcích. Za svou hudební kariéru stihl vydat již pět alb, včetně alba největších hitů.

Tématické zařazení:

 » Politika