ANO 2011 odevzdalo v Ústí kandidátky - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

ANO 2011 odevzdalo v Ústí kandidátky

foto ANO

Ústí nad Labem | Ústí – dynamická metropole v půvabné krajině. Tak zní slogan ústeckých kandidátů ANO 2011 pro komunální volby 2018. Lídrem hnutí je současný krajský zastupitel Mgr. Ing. Petr Nedvědický. Dvojkou na kandidátce je Ing. Eva Fialová, poslankyně za Ústecký kraj.

 

Naše město není podle ANO 2011 v dobrém stavu. „Tento názor slýcháme od obyvatel města i od návštěvníků, ale bohužel často i od čelných představitelů státu při jejich návštěvách. S tímto nelze jinak než souhlasit. Můžeme se ale na naše město podívat i jinýma očima a pro změnu image skutečně zamakat. Proto hnutí ANO 2011 sestavilo tým lidí, kteří se budou snažit pracovat ve prospěch města a jeho obyvatel,“ uvádí ústecké ANO 2011.

„Chci, aby občané Ústí nad Labem byli opět hrdí na své město, které musí být prioritně bezpečné, čisté a s jasným plánem rozvoje. Náš program bude deklarovat vše, na čem skutečně společně se všemi našimi kandidáty na magistrát a městské obvody zamakáme,“ řekl lídr kandidátky Mgr. Ing. Petr Nedvědický. Dvojkou na kandidátce je Ing. Eva Fialová, poslankyně za Ústecký kraj, která při sněmovních volbách 2017 získala právě v Ústí nad Labem důvěru voličů hnutí ANO 2011. „Cítím obrovskou potřebu i povinnost našemu městu pomoci a ráda bych byla opravdovou spojkou při řešení aktuálních potřeb města, které přednesu až na vládní úroveň,“ objasnila svoji kandidaturu Ing. Eva Fialová. Třetím na kandidátce je Lubomír Pech, čtyřku má Mgr. Tomáš Vlach.

Svou kampaň ústecké ANO plánuje zahájit 9. září prohlídkovými lety vrtulníkem pro občany, aby ukázalo, jak je město krásné z výšky a stojí za něj bojovat.

Jedničkou kandidátky centrálního obvodu je Mgr. Hana Štrymplová. Lídrem pro neštěmický obvod bude Bc. Roman Fikar. O post starosty střekovského obvodu se uchází Mgr. Pavel Peterka a lídrem kandidátky pro obvod Severní Terasa je Jaroslav Šimanovský.

„Se svým týmem věříme, že nám všem jde opravdu o to, aby naše město bylo krásné a každý z nás se v něm cítil dobře. Aby se nám tu lépe žilo – prostě jako doma,“ doplnil na závěr Petr Nedvědický.

 

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Politika