ODS v Ústí nad Labem zveřejnila kandidátky - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

ODS v Ústí nad Labem zveřejnila kandidátky

foto archiv

Ústí nad Labem | Oblastní rada ODS v Ústí nad Labem na svém pondělním jednání schválila kandidátní listiny pro podzimní komunální volby do zastupitelstva města Ústí nad Labem a zastupitelstev městských obvodů Střekov, Severní Terasa a Neštěmice. Zároveň byla schválena kandidátka pro zastupitelstvo městského obvodu Ústí nad Labem – město.

 

Kandidátku do zastupitelstva města Ústí nad Labem povede bývalý starosta Neštěmic a náměstek hejtmana Ing. Pavel Tošovský, do městského obvodu ÚL - město středoškolský učitel Mgr. Jan Vácha, v čele kandidátky pro městský obvod Neštěmice bude bývalá starostka Bc. Liana Wagnerová, pro městský obvod Střekov bude lídrem pedagožka Mgr. Aleša Kymličková a poslední kandidátku v městském obvodu Severní Terasa povede ředitel kulturního střediska, bývalý radní města a místostarosta Severní Terasy Ivan Dostál.

„Věříme, že kandidátky, které byly nyní sestaveny, jsou natolik kvalitní, že osloví velkou část veřejnosti a povedou k úspěchu ODS při těchto volbách,“ říká předseda Oblastního sdružení ODS v Ústí nad Labem Libor Turek.

Pavel Tošovský dodává: „Na kandidátních listinách jsou lidé, kteří jsou úspěšní v oborech své činnosti. Na kandidátce do zastupitelstva města Ústí nad Labem je 23 kandidátů z 37 s vysokoškolským vzděláním, mezi první dvanáctkou je 6 žen, takže je vidět, že lze sestavit genderově vyvážené kandidátky i bez kvót. Celá řada kandidátů má také bohaté zkušenosti z komunální sféry. Věřím, že se ODS v Ústí odrazí ode dna a zamíří k volebním výsledkům z dob, kdy jsme nebyli spojováni s negativními záležitostmi zákulisní politiky. Představíme proto kvalitní program, který bude prosazovat rozumná řešení na komunální úrovni z pohledu pravicové politiky.“

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Politika