Svátek módy v Teplicích si užili návrháři i modelky! Nechyběla ani Eliška Bučková ve svatebním - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Svátek módy v Teplicích si užili návrháři i modelky! Nechyběla ani Eliška Bučková ve svatebním

Teplice I Už potřetí se v lázeňském městě Teplice uskutečnil svátek módy Czech Fashion Week. Užili si ho jak diváci, pozvaní hosté, tak i módní návrhář, ale i modelky. Přestože byly celý den na nohou, o akci hovoří jako o velkém zážitku a setkání se skvělými lidmi.

 

Přes čtyři desítky modelek přijelo do Teplic, aby na lázeňské kolonádě u kulturního domu prezentovaly outfity od 11 českých i zahraničních módních návrhářů. Nechyběly mezi nimi Tereza Budková, miss Lea Štěflíčková ani missí kráska Eliška Bučková. Ta se dokonce promenádovala po mole ve svatebním. Že by nějaká generálka na blížící se sňatek?

 

„Tak to víte více než já. Já se totiž do chomoutu nechystám, tedy alespoň prozatím. Ale ty šaty od Petry Vyoralové ze Svatebního salonu Delta, jsou opravdu nádherné a všechny, které jsme šly její přehlídku, jsme se alespoň na chvíli cítily jako princezny…,“ poznamenala Eliška Bučková, která byla stále milá, usměvavá a velká profesionálka. Ani na chvíli na sobě nenechala znát únavu, která ji zákonitě po celém dni musela přepadat. „Mě to tu baví, je to tu bezva,“ podotkla tmavovlasá sexy kráska.

 

Stovky diváků, pozvané hosty, zástupce partnerů Czech Fashion Week i zástupce médií nadchly všechny přehlídky – od spodního prádla, až po večerní dlouhé róby.

 

Nechyběly tam modely návrhářů: Olgy Rusakové, Jaroslavy Procházkové, Lilian Augustinové, ´slovenské Versace´Gabriely Giotto, Galala Gianiho, Jiřiny Matoušové, Luďka Hanáka, Jiřího Moravce, Nikoly a Jakuba Ponerových a vše vyvrcholilo novinkami z návrhářské dílny Osmanyho Laffity, který představil zatím ve skromné podobě i novou kolekci svých unikátních brýlí, které jsou vyráběné jen v limitované edici ve spolupráci s Optikou Slavíková.

 

„Je to taková moje novinka, která je ale velice slušivá. Dneska jsme s Janou Slavíkovou a jejím manželem Romanem udělali takovou malou ochutnávku, ale už brzo představíme mnoho variant,“ dodal slavný český návrhář kubánského původu.

 

„Chceme poděkovat všem návrhářům, modelkám, celému produkčnímu týmu, hostům, divákům. Máme velkou radost z toho, že se Czech Fashion Week povedl, že vyšlo krásně počasí a že se všichni skvěle bavili. Ať žije Czech Fashion Week 2019 a těšíme se se všemi na příští ročník,“ dodal ředitel projektu Jiří Morstadt.

Zdroj: Metropol / foto: Czech Fashion Week

Czech Fashion Week 2019

Czech Fashion Week 2019

Eliška Bučková na Czech Fashion Week

Czech Fashion Week 2019

Czech Fashion Week 2019

Czech Fashion Week 2019

Czech Fashion Week 2019

Czech Fashion Week 2019

Luděk Hanák na Czech Fashion Week 2019

Galal Giani na Czech Fashion Week 2019

Jiří Moravec na Czech Fashion Week 2019

Jaroslava Procházková na Czech Fashion Week 2019

Nikol a Jakub Ponerovi na Czech Fashion Week 2019

Olga Rusaková na Czech Fashion Week 2019

Czech Fashion Week 2019

Czech Fashion Week 2019

Czech Fashion Week 2019

Gabriela Giotto na Czech Fashion Week 2019

Osmany Laffita a Jiří Morstadt na Czech Fashion Week 2019

Tématické zařazení:

 » Kultura