Le Palais Art Hotel Prague hostí špičkové fotografie - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Le Palais Art Hotel Prague hostí špičkové fotografie

foto archiv

Praha | Milan Žovin pořádá první vernisáž fotografií nazvanou Hříšná krásná ve spolupráci s vydavatelstvím Metropol a Ing. Jiřím Morštadtem, a to v luxusním pražském hotelu Le Palais Art Hotel Prague. Významný kulturní počin je naplánovaný na středu 10. října od 18.00 hodin.

 

Vystavené fotografie budou vytisknuté na plátně, a to díky spolupráci se společností Fotolab.cz. „A proč se vernisáže účastnit? Přijďte se podívat a třeba i zakoupit kterýkoliv vystavený obraz. Veškeré finance z prodeje totiž během konání vernisáže půjdou na účet spolku Linka bezpečí, z.s., na což na místě dohlédnou zástupci zmíněného spolku. Navíc každý návštěvník dostane u vstupu soutěžní lísteček, který bude v průběhu slosovatelný a jeden z vás vyhraje luxusní chytré skandinávské hodinky značky KRONABY díky spolupráci se společnosti Skandinávské hodinky,“ uvedl Milan Žovin.

Návštěvníci se můžou těšit na spoustu krásných modelek, například na Miss ČR 2018 Leu Šteflíčkovou, dále na Terezu Hudákovou, Dominiku Fousovou, Kamilu Kubíkovou, Silvii Sissi, Lucii Kohoutkovou, Báru Zavadilovou, Mirku Pikolovou, Jíťu Kučerovou, Anetu Karasovou, Žanetu Morštadt a spoustu dalších předních modelek.

Milan Žovin

Před 10 lety jsem si pořídil svůj první fotoaparát a to zrcadlovku Nikon D90. Tehdy jsem bydlel ještě v Chomutově, kde žije moje rodina. Kamarád, který provozoval diskobar, mě požádal, zda bych pro něj nefotil víkendové akce a poté fotky sdílel na jeho FB stránkách. Takže mým začátkem focení bylo fotografování na akcích.

Postupem času mě začali oslovovat na focení další známí, např. z letních festivalů pořádaných v Chomutově, nebo ti, co si přáli rodinné fotografie i jednotlivci, nakonec i ženy s prosbou o fotografie jako dárek pro své přítele. Proto jsem se tedy začal postupně více zajímat o techniky focení, které jsem se následně sám učil od přátel, profi fotografů, či z internetu, a také jak správně upravovat fotky. Nikdy jsem nebyl na žádném speciálním fotokurzu, nebo nečetl žádné odborné knihy o technice focení, prostě jsem fotil jen to, co mé oko a objektiv zaznamenal. To jak jsem se více a více zlepšoval, je vidět i na mém focení.

Nakonec jsem si našel i svůj vlastní styl úpravy fotek a to s nádechem do zlata. Díky přestěhování do Říčan u Prahy nyní spolupracuji s mnohými známými osobnostmi z oblasti modelingu, anket, s módními návrháři či samotnými modelkami.

Nikdy by mě samotného nenapadlo, že i já mohu být jedním z vyhledávaných fotografů na českém trhu. Je mnoho úžasných předních fotografů, od kterých bych se i já měl stále co učit. Fotografování je prostě moje srdcovka, a když poté, co vytvoříte fotografii, slyšíte slova nadšení od druhých, je to, co mi dává hnací motor být stále lepší a jít stále kupředu.

 

 

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Kultura