Václav Neckář se objeví „Mezi svými“ - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Václav Neckář se objeví „Mezi svými“

Foto archiv

Teplice - Václav Neckář míří do Teplic. Už šestadvacátého února se s ním a jeho legendární kapelou Bacily uvidíme v Krušnohorském divadle. Divákům představí své největší hity i nové skladby v jedinečné komorní atmosféře v projektu „Mezi svými“.

 

Těšit se můžeme na nový koncertní program. Po úspěchu jeho stejnojmenného vánočního alba se kapela rozjela do kulturních domů a divadel naší země. Krušnohorským divadlem zazní písně, jako Podej mi ruku a projdem Václavák, Lady Jane nebo My to spolu táhnem dál. Neckář neopomene ani hity jako Kdo vchází do tvých snů, má lásko, Půlnoční a další. Na písních Václava Neckáře se autorsky podílela velmi pestrá paleta osobností domácí i hudební špičky.

Charismatický muzikant Václav Neckář se zapsal do srdce posluchačů hity jako Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, Ze soboty na neděli, “Ša-la-la-la-li” či  nebo Stín katedrál či účinkováním ve filmech Ostře sledované vlaky a Šíleně smutná princezna. Václav Neckář má za sebou velmi pestrou hudební dráhu, na které se střetával s nevšedními muzikanty a během které vznikaly české hudební skvosty. Za svoji hudební dráhu vytvořil nespočet hitů, desítky studiových alb, odjel tisíce koncertů a stal se bezpochyby jednou z největších hudebních ikon. Stal se velkou inspirací pro řadu mladých hudebníků a i v současnosti patří jeho koncerty s kapelou mezi nevšední hudební zážitky. Koncert Václava Neckáře a kapely Bacily se uskuteční v Krušnohorském divadle v Teplicích 26. února od 19 hodin.

Zdroj: SeenMedia

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Kultura